Párbeszéd

Hvg: Előre eltervezték Kiss László megjelenését Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján

2016. január 13. 21:15

Előre eltervezték Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján Kiss László szövetségi kapitány megjelenését - nyilatkozta a DigiSportnak a Magyar Úszószövetség sajtófőnöke, ám hozzátette: a kialakult helyzetre senki nem számított, ahogy Kiss László lemondása sem volt eltervezve.

Kiss László megjelenése Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján egy kommunikációs stratégia része volt – árulta el Csurka Gergely, a  Magyar Úszószövetség sajtófőnöke a DigiSport meghívottjaként – írja a hvg.hu.

„Volt egy olyan, hogy mi lenne, ha Laci bácsi betoppanna teátrálisan”  – mondta Csurka, bár árnyalva a helyzetet hozzátette, hogy ezt inkább elvetették, csak annyit akartak, hogy a szövetségi kapitány megjelenésével elérjék, hogy külön tárgyaljanak a szövetség és Hosszú között kialakult helyzetről.

Azonban, mint hozzátette, az ott kialakult helyzettel – hogy Hosszú összetépi szerződését és negyvenöt percen keresztül egy teremben lesznek a felek a sajtó kamerái előtt – senki nem számolt. Csurka szerint ami ott történt, az már „Laci bácsi stratégiája” volt, a szövetség csak azt akarta elérni, hogy alakuljon ki párbeszéd a felek között. Kiss Lászlót azonban Csurka szerint valóban megrázták a sajtótájékoztató történései, a később bejelentett lemondása már nem volt semmilyen stratégia része – végül Orbán Viktor miniszterelnök és Egerszegi Krisztina is hatott a szakvezetőre, hogy maradjon, bár állítólag maga is meggondolta magát.

 
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/96124

Ajánljuk még a témában