Szövetségi ajánlat 2016-ra

2015. december 31. 10:50

Tóbiás József
MSZP.hu

Az MSZP az új esztendőben is azért dolgozik, hogy Magyarország minden polgára számára biztonságos, igazságos, jobb megélhetést nyújtó otthon legyen.

Az MSZP az új esztendőben is azért dolgozik, hogy Magyarország minden polgára számára biztonságos, igazságos, jobb megélhetést nyújtó otthon legyen.

Jövőre is küzdünk a fizetésemelésért, mert az embereknek meg kell kapniuk azt a pénzt, amiért megdolgoznak!

Mindent megteszünk azért, hogy a horribilis áron adott alapvető élelmiszerek áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen!

Bárhogy is kapálózik a Fidesz a népszavazás ellen, az emberekkel együtt el fogjuk törölni az ostoba és értelmetlen vasárnapi boltbezárást!

Megakadályozzuk, hogy a fideszes érdekkörök ellopják a magyar földeket! Számon tartunk minden földmutyit, és garantáljuk, hogy a csalással és korrupcióval megszerzett szántókat és legelőket visszavesszük a magyar állam tulajdonába!

Továbbra is küldetésünknek tekintjük a gyermekéhezés felszámolását! Európa közepén egyetlen gyermek sem feküdhet le éhesen aludni!

Hazánk jövője és a magyar családok egyben tartása miatt 2016-ban is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy hazajöjjenek azok a honfitársaink, akiket a jelenlegi kormány külföldre üldözött. Akik pedig itthon vannak, meg kell, hogy találják a boldogulásukat egy olyan országban, ahol jól működik az egészségügy, az értékes tudást adó oktatás bárki számára elérhető, és mindenki megkapja azt a tisztességes fizetést, amiért megdolgozik.

Az MSZP ezzel a programmal kíván mindenkinek boldog új esztendőt és szövetséget 2016-ra!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/95684

Ajánljuk még a témában