Most tényleg félünk

2015. október 14. 7:40

Gajdics Ottó
Magyar Idők
A kertek alatt kóborló, senkivel együttműködni nem akaró szabadcsapatok, legyenek bármilyen elgyötörtek a propagandaképeken, hatalmas kockázatot jelentenek, ha csak egyetlen mindenre elszánt aljas tömeggyilkos van is közöttük!

„Sorosnak persze könnyű, hiszen ő felelősség nélkül, a partvonalról kiabál migránsügyben, mint ahogy azt Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke mondta, hozzátéve azt is, az ilyesmit nem szokás meghallgatni. Meglátása szerint hazánkat és Európát meg kell védeni a migránsáradattól. Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének volt elnöke egyenesen úgy fogalmazott, hogy amennyiben a muszlim bevándorlás ilyen ütemben folytatódik kontinensünkre, akkor az európai zsidóság el fog tűnni. Szerinte Soros kapkod, javaslatainak nincsenek meg a feltételei. Úgy véli, a tengerentúli társadalom talán fel van készülve arra, hogy az iszlám elárasztja, de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhet itt nyugalomban.

Az említett két vélemény azért nagyon fontos, mert a Heller-mákony mellékhatásaként sokan arról értesülhettek szerte a világban, hogy a magyarság kormánypárti része alapvetően, a maradék pedig a gyűlöletpropaganda hatására idegengyűlölő, kirekesztő, rasszista, s ha már az, nyilvánvalóan antiszemita. Ez pedig az ősbűnök egyike az öreg kontinensen. Csak a vád nyilvánvalóan nem igaz. Jól látszik ugyanis, hogy a normális gondolkodású emberek vallásuktól, pártválasztásuktól függetlenül, mondhatni ideológiamentesen közös érdeknek tekintik a szükséget szenvedő menekültek, a jobb megélhetésre vágyó bevándorlók és a közéjük keveredett terroristák csoportjainak szétválasztását. És ez, mondjon Angela Merkeltől kezdve az ENSZ főtitkárán át Soros Györgyig bárki bármit, hatékony határvédelem nélkül nem megy. A kertek alatt kóborló, senkivel együttműködni nem akaró szabadcsapatok, legyenek bármilyen elgyötörtek a propagandaképeken, hatalmas kockázatot jelentenek, ha csak egyetlen mindenre elszánt aljas tömeggyilkos van is közöttük! Márpedig Horváth József nemzetbiztonsági szakember nemrég kifejtette: a terroristák szempontjából Magyarország kiemelt célpont, hiszen Franciaország után nálunk él a legnagyobb európai zsidó közösség. Amely most tényleg fél, de véletlenül sem az Orbán-kormánytól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mikor érdekelte a világ nagy döntéshozóit a kiszsidók tömege ? Ők vagy nincsennek itt vagy abban bíznak, hogy időben elmenekülhetnek (nem elöször a történelemben). Mi pedig - miközben tönkre megyünk - életünk kockáztatásával bujtassuk őket. Ugye ?

Együttműködési készség? Na, sok jelét én sem tapasztaltam az elmúlt 25 évben.

De mondja meg már valaki, hogy a - továbbra is - szakadatlanul özönlő migráns áradattól, hogyan lehet megvédeni Európát!?
Kerítéssel? (Megkerülik.) Lelőjük őket, mint azt a barom Zárug Péter szeretné? (Visszalőnek!)
Vagy bevetjük a félelmetes magyar/európai gyorsan reagáló hadtestet? (Vicc! Bocs!)

A jobb napokat látott Gajdics Ottó a propaganda fotójával pedig menjen a fenébe!
Vagy a Csehországban díjnyertes röszkei fotóra gondolt? A sok "megélhetési bevándorlóra"?
http://stat.24.hu/app/uploads/..

"de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhet itt nyugalomban."

Itt kell maradni és fel kell venni a bedobott kesztyűt. Ez közös ügy, mint ahogyan közös ügy Magyarország léte.
Amúgy lassan már csak ott van nyugalom, ahol még nem járt ember.

Vissza kell térni az aranykorhoz, amikor békében , nyugalomban ment az élet. A zsidó kereskedett, az iparos iparkodott. :))

Te pedig a sok békés évtized után végre katonásdit, háborúsdit játszhatsz. (Teljesen értelmetlenül!)
Azért jó, hogy nem te vagy a min.elnök!

Ja, és bármennyire is szeretnéd, nem fog minket megtámadni senki. "Legfeljebb" robbantanak egy-kettőt Bp.-en is. (Miután sikerült felhívni magunkra az iszlám világ figyelmét.)

Soros azokat a palesztin balos NGO szervezeteket is támogatja, amelyek Izrael diszkreditálására törekednek. Mért nem vonul már vissza és szórakoztatja fiatal feleségét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés