Fontos dolgok vasárnap

Sorosozott egy sort a KDNP

2015. október 11. 14:48

Hollik István tartott egy sajtótájékoztatót vasárnap, hogy elmondja: a különböző civilszervezetek támogatásával lényegében Soros György pénzeli az illegális bevándorlást. A KDNP-s politikus szerint mindezek után nem meglepő, hogy Soros támadja Orbán Viktor bevándorláspolitikáját.

Soros György üzletember – különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával – pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott: a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította, a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot.

Hollik kifejtette: Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra. Érintett civilekre példaként a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadszágjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket említette. A KDNP-s politikus szerint a szintén a Soros Györgyhöz kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot Magyarországon.    

A képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György arra buzdította Európát, hogy minden egyes bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze. Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy Soros György támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját – jegyezte meg Hollik István. 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/92502

Ajánljuk még a témában