A Vöröskereszttel közösen gyűjt Kárpátaljának a salgótarjáni baloldal

2015. szeptember 29. 14:19
Öt szervezet – köztük az Együtt, a DK és az MSZP – szervez közös gyűjtést október első felében Salgótarjánban, a háborús helyzet miatt nélkülöző kárpátaljai magyarok megsegítésére. „Segítsen Ön is bajba jutott nemzettestvéreinken!” – írják felhívásukban. Élelmiszert és készpénzt gyűjtenek a rászorulóknak, az akció segítője a Magyar Vöröskereszt.

Kérjük, adományával segítsen Ön is bajba jutott nemzettestvéreinken!” Ezzel a felhívással tart tizenkét alkalommal, tíz különböző salgótarjáni helyszínen gyűjtést a Demokratikus Koalíció, az MSZP, az Együtt, az Európai Baloldal, és a Tarjáni Városlakó Egyesület, a a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetével, mint az akció segítőjével karöltve. 

A gyűjtést – amelyen élelmiszert és készpénzt várnak – a háborús viszonyok által sújtott Ukrajnában élő, nélkülöző magyarok megsegítésére szervezik a baloldali pártok. 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Undorító, kétszínű okádék banda. Magyarország szégyenei.

Most már nemzettestvérek?
Nem munkánkat, nyugdíjunkat, egészségügyi ellátásunkat veszélyeztető élősködők?

Most erre mit mondjak? Jobb keson mint soha.

Van egy kis mellekize annak hogy politikai szalat visznek bele, nehezen hiszem, bar elvitatni nem akarom az oszinteseget, de mindezzel egyutt is ez egy kis lepes jo iranyba.
Ne becsuljuk le, es ne szoljuk le, mert kis tulzassal az elmult szaz evben az elso ilyen gesztus balrol.

Vagy csak a sok sziriai migrans hatasara ok is elofordultak a damaszkuszi uton :))

A jobb elet remenyeben eljonni nem bun, amig ezt jogszeruen teszed.
Tortenetesen EUn belul a munkaero jogszeruen aramlik eppugy mint az aruk. Az az egyezmeny ami az angolnak lehetove teszi hogy idetegye a TESCOjat es vamok stb nelkul hozza be/adja el az arujat, lehetove teszi azt is, hogy a magyar munkaero Londonban dolgozzon. Nem egy kegyrol van tehat szo, hanem egy jogrol, amivel mas jogok/kotelessegek is egyuttjarnak, es csak osszessegeben van ertelme vizsgalni.

Az illegalis bevandorlast a "jobb eletert" a masik oldalon az arucsempeszethez lehet hasonlitani inkabb, a vamok elkerulesevel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés