Gyorsabb netre és pénzre vágynak migránsok Hollandiában

2015. szeptember 28. 0:12
A lassú internet, a menza és az unalom miatt panaszkodnak a hollandiai Ter Apel táborban a migránsok. Egyikük pénzt is akar, cigire kell neki.

 

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hallodmár, nyelvórát hiányol a hülyegyerek. :D Szeretném, ha nekem is ilyen problémáim lennének.

Ha ezek az emberek hozzá vannak szokva a gyors nethez és a szórakozáshoz, akkor mi a francot keresnek az unalmas, dolgos európai népek között?

Nem is értem, még egyszer sem tudósítottak arról, hogy valamelyik is hálás lett volna és nem követelőzne.
Józan ésszel azt gondolná az ember, ha lőnek valaki körül és veszélynem a családja és sikerül eljutnia egy békésebb helyre , akkor hálát ad és megköszöni a lehetőséget, hogy életben maradhat a családdal együtt, amíg elmúlik a háború a hazájában, majd ha ott is béke van, usgyi haza, építeni az országot.
Hogy ezek nem menekültek és nem békés szándékúak, az biztos.

az új slágere meg a '100 ampernek ötven a fele' c. nóta lesz...

Hááááát, ha otthon jobb volt.......

Követelés szinten csatlakozom a migránsokhoz.

Köszönöm, nem hittem volna, h. Drezdában ennyi ember veszi a fáradságot s kimegy tüntetni.

Ezek szerint van remény!

Válaszok:
Agnieszka | 2015. szeptember 28. 8:38

Értsük már meg, szerintük mi csak hitetlen gyaurok vagyunk, és adót vagyunk kötelesek fizetni, hogy megtűrjenek. Most csak szavakban fejezik ezt ki, de ahogy többen lesznek, egyre nyomatékosabban.

Ha arra a sokkra gondolok, mikor évekkel ezelőtt ért, mikor repültem, s le kellett vennem a cipőm, a retikülömet kipakolnom, a lányomnak ott kellett hagynia a táskájából a testápolót, kézkrémet, vizet, kisollót, grátisz, és még végig is tapogattak, akkor nagyon megértem a dühöt, ami azon kormányok ellen fordul, amelyek a népvándorlást, az áttörést a határokon tétlenül nézik. Az igazsághoz tartozik, h. visszafelé egy kicsi Észak-német repülőtéren a biztonságiak egy legyintéssel engedtek utunkra, nyilván az arcunkra volt írva, h. ezek teljesen, eleve veszélytelenek.

Ennek az iratok nélküli, ki tudja, honnan szalasztott, ki fia, ki borja népségnek bezzeg szabad az átjárás! Bezzeg hozhat magával mindent, amit elbír!

Szabad -free- az ellátás is, beleértve a lakás, fűtés, világítást! Németország nagyon gazdag részein ez egyelőre nem igazán érdekli az embereket, de a ma is sokkal szegényebb Keleten nem csoda, h. az embereknek elegük van. Amit ez a végtelenített sorokban vonuló társaság megkap, azért a bennszülötteknek elég sokat kell dolgozniuk.

Válaszok:
DrPepper | 2015. szeptember 28. 13:17

"A lassú internet, a menza és az unalom miatt panaszkodnak a hollandiai Ter Apel táborban a migránsok. Egyikük pénzt is akar. "

Már csak a három női méret megadása hiányzik, hajszín meghatározással. A Helsinki Bizottság, TASZ és a többi Soros-ügynökség felfigyelhetne sanyarú sorsukra.
Onnantól talán csendesülnek...

Mit kell ezen csodálkozni?

A rettenetes háborúból, bombázásból, a puszta életüket mentő embereknek
egészen addig kell menekülniök,
amíg nem találnak
- gyors internetet,
- jó menzai kaját,
- érdekes környezetet
és amíg nem adnak nekik
- pénzt cigire.

Ez csak természetes, nem igaz?

Miert nem rogton kurvara? Ott ugyis legalis, koveteljek hogy utaljanak ki nekik.

Mondjuk a panaszaik között a nyelvoktatás hiánya is szerepelt.

Ugyanerre gondoltam én is: mikor hete Angliába repültem családommal (magyar és angol útlevelekkel) a szokásos biztonsági rutin, cipő le, valami apró elektronikai ketyere miatt alsógatya-kipakolásig menő poggyászvizsgálat, zöld határon meg jöhet aki akar. Elkpzeltem, mi lett volna a reptéren, ha a biztonsági vizsgálat közben allah akbar kiabálással elkezdek rohanni tranzitzóna felé. Tényleg: lenne olyan menekültpárti, aki felülne egy olyan gépre, amin vele együtt száz azonosítatlan menekült utazik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés