Fizetésemelést adjon a kormány az embereknek, ne a közmédiát tömje újabb tízmilliárdokkal!

2015. szeptember 22. 15:18

Lukács Zoltán
MSZP.hu

Milyen indokkal lapátolnak tízmilliárdokat a nézettséget még nyomokban sem tartalmazó m1 csatornába? Az pazarlásból mindenki láthatja, hogy van itt pénz, csak a Fidesz nem az emberekre költi.

Semmi nem hatalmazza fel a brókerkormányt arra, hogy az évi 80 milliárd forinttal kitömött közmédiába most újabb 47,2 milliárd forintot ömlesszen adósságrendezés címén! Milyen indokkal lapátolnak tízmilliárdokat a nézettséget még nyomokban sem tartalmazó m1 csatornába? Az MSZP írásos, tételes elszámolást követel az MTVA vezetőségétől, hogy miből áll a felhalmozott adósság, ki a felelős érte, és kik vitték haza ezt az óriási összeget a magyar adófizetők pénzéből!

Ebből az esztelen pazarlásból mindenki láthatja, hogy van itt pénz, csak a Fidesz nem az emberekre költi. Az MSZP követeli, hogy ne a nézhetetlen közmédiába pumpálják a milliárdokat, hanem fordítsák azokra a dolgozó magyar emberekre, akiknek a többsége botrányosan kevés fizetésért dolgozik! Ha van pénz, azt ne a fideszes lakájmédia kapja, hanem azoknak munkából élő embereknek adjanak fizetésemelést, akik ezt már régóta megérdemlik!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/91607

Ajánljuk még a témában