Szaporodjatok az európaiakkal, hogy aztán eltiporjuk őket! – prédikálja a jeruzsálemi imám

2015. szeptember 21. 13:18
A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset egyik imámja felszólította az Európába menekülő muszlimokat, hogy nemzzenek gyerekeket, hogy így meghódíthassák a kontinenst az „eljövendő kalifátus” nevében.

A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset imámja felszólította az Európába menekült muszlimokat, hogy csináljanak sok-sok gyereket az „eljövendő kalifátus” nevében, hogy így hódítsák meg a kontinenst.

A sötét éj hamarosan véget ér, mi pedig eltapossuk Európát Allah akarata szerint” – jósolta az imám. „Németország nem egy könyörületes ország, melynek az a célja, hogy befogadja a szíriai, iraki és palesztin menekülteket, őket csak a munkaerő érdekli” – mondta a prédikátor. „Európa szíve gyűlölettel van átitatva a muszlimok iránt. Azt szeretnék, ha halottak lennénk” – mondta az imám. Majd figyelmeztette az európai államokat, hogy a muszlimok össze fognak gyűlni az „eljövendő kalifátus” nevében, s ha az európai országok nem fogadják be őket, akkor hadseregeikkel fognak visszatérni hozzájuk. 

Az imám szerint „Európa elavult és elöregedett, emberi megerősödésre van szűksége. Nincs erősebb, mint az az emberi erő, ami velünk muszlimokkal van.” Ezt követően felszólította társait, hogy szaporodjanak, hogy így foglalják el a kontinenst. 

 

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugyan már gyerekek, ez is egy álprobléma, meg ezt is az Orbán találta ki. Kérdezzétek meg a szocikat.

Az európai kalifatusban remélem, hogy Schiffert fogják elsőnek lenyakazni, azért amit ma bírt mondani a parlamentbe.

Egy rendes muszlim naponta ötször Mekka felé imádkozik, közben a szünetekben megdugja a négy feleségét.
Éjszaka meg az ágyasait dugja.
Imádkozás - dugás - imádkozás - .....
amíg a paradicsomba nem jut, ahol az ima elmarad, csak dugni kell.

Ezért olyan fanatikusok a muzulmánok.
Nem vágynak a hideg menyországba.:)

Nem csak az elesett harcosoknak:

"Allah küldötte (Allah dicsérje és üdvözítse) így szólt: "Az egész [muszlim] közösségem bejut a Paradicsomba, kivéve az, aki visszautasítja” Erre a társai megkérdezték: „Ki utasítaná vissza?” A Próféta (Allah dicsérje és üdvözítse) így válaszolt „Aki engedelmeskedik nekem, az bejut a Paradicsomba. Aki nem engedelmeskedik nekem, az visszautasítja”

Egyet nem értek. Hol van az meghatározva, hogy hány millió embernek kell élnie Európában?

Kevesebb a gyerek, mihez képest? Miért nem lehet a nyugdíjasok életkörülményeit szervezettebb és gazdaságosabb formába hozni és nem csak adni nekik valamennyi pénzt?

Válaszok:
Himalája | 2015. szeptember 21. 15:23

Amennyiben megnézek néhány élőképet az Európa "életerejét" tükröző európai meleg felvonulásokról, s melléjük teszem a z erőtől ténylegesen duzzadó, mindenen és mindenkin, kerítéseken és, rendőrökön, katonákon vidáman áthatoló muszlim fiatalságot, az imámnak bizony igaza van.

Az könnyen levezethető, ha nem válik termékennyé Európa az utódokat illetően;
zsugorodása, veresége csak idő kérdése.
Ahhoz, hogy gyerekek szülessenek, először az erkölcsnek kell helyreállnia.
Jézus Krisztussal karöltve.
Ez homlokegyenest másfajta médiát, fogyasztást, gyermekkultúrát jelent.
nem megoldhatatlan, de egységesen, már holnap bele kellene vágni.
Nulladik lépésként: kemény adókat kivetni a torzított, nem természetes kép-fény-hanghatású "szórakozóhelyekre", műsorszórókra, filmekre, reklámokra stb.
Minden iskolában a Tízparancsolat kifüggesztése, hogy a gyerek megkapja az Élet KRESZ-ét...

Válaszok:
zöldalma | 2015. szeptember 21. 16:32

Európa ez ellen annyit megtehetne,az erőszakot heréléssel büntesse.
Birkának nevezte nálunk a baloldal a jobbat, és nem vette észre,ők a birkák,valamennyien meg vannak kergülve,förtelmesen meg vannak vezetve.Az USA Izraellel egyet értve, megalakítják, pénzelik az ISIST,hogy a közekeleti arab államokat megtámadja,a harcok elől menekülőket Európába irányítsa,itt az imámvilágosan elmondta,milyen céllal,
Az ostoba liberálisok nem vették figyelembe,asária bevezetése számukra börtönt,halált jelent majd - és a vég még sem ez lesz Európa számára, hanem az, mikor az USA segélynyújtás címén Európát lebombázza.

"Miért nem lehet a nyugdíjasok életkörülményeit szervezettebb és gazdaságosabb formába hozni és nem csak adni nekik valamennyi pénzt?"

Lehetne.

De! A nyugdíjak a munkát terhelik, azaz a munkabért. Európában az az elv érvényesül, hogy az adó az államé, és az adóbevételt állami feladatokra kell fordítani, és bajnak tekintik azt, ha az adókból az állam a nyugdíjakat is finanszírozza. Azaz, a politikusok azt az elvet igyekeznek érvenyesíteni, hogy a nyugdíjrendszer finanszírozását kizárólag a béreket terhelő járulékokból legyenek fedezve.

A vicc az,hogy Európában is hasonlókat mondanak évtizedek óta, ez a beszéd még mérsékelt tekinthető az európai gyűlöletimámok igehirdetéseihez képest.Európa ébresztő!

Válaszok:
Laibach | 2015. szeptember 21. 16:39

Ez a siíta/jobbik propaganda.
A Korán ezt is a zsidoktól és a keresztényektől vette át, természetesen meghamisítva. Azt a Jézust várják, akit nem ismernek el Isten fiának, azonban ha hiszünk Jézus 2. eljövetelében, akkor arra csak isten természetű ember lehet képes, így ez is ferdítés a Koránban. Tedd még hozzá azt is, hogy a muszlimok szerint, Jézus felveszi az iszlám hitet.

ezt a baromságot magad sem hiszed el, kurucinfon a találkozhatsz szellemi rokonaiddal, az a te világod

Mennyire igaz, de már úgy tanulják, hogy mindig is az arab civilizációhoz tartozott .100 év múlva -ha nem vigyázunk- dédunokáink arab európai civilizációról fognak tanulni.

Szerintem nagyon sokan fognak a kereszténységhez fordulni. Optimista vagyok.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2015. szeptember 21. 17:27

Ja, pl annak idején Metin Kaplan és a Kölni Kalifátus. Szegény németek alig tudták őt meg a bandáját visszapaterolni Törökországba.

Látogass el Macedoniába Tetovo vagy Szerbiában Novi Pazar környékére. Nem is Európa már.

Válaszok:
zöldalma | 2015. szeptember 21. 16:50

A birminghami iskolákban az oktatási anyagot is megszerették volna változtatni. Troja Horse Project néven a Telegraph konzervatív újság riportsorozatban mutatja ezt a jelenséget.

Ők az iszlám hazaáruló szálláscsinálói.

Tudod, mit.
Reggelente imádkozom, a családért, meghaltjaimért...
Mostantól este is ezt teszem.
És ezért fogok este imádkozni.
Hogy nagyon sokan forduljanak a kereszténység felé.
Teljes szívvel.
Mindenekelőtt: ismerjék, értsék meg.

Ha egy ismeretlen mecset imámja mond valami zöldséget, az nem különösebben érdekes, de az Al-Aksza az egyik legtekintélyesebb muszlim központ.

Akkor te nem ismered a Tízparancsolatot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés