Így ér össze a nyiki-nyiki és a CNN

2015. szeptember 09. 09:47

Végre értelmet nyert „a nyár slágere”, a Nyiki-nyiki: ők hívtak először kukoricásba mindenkit, ma pedig már a menekültek mellett a CNN riportere is ott szaladgál.

2015. szeptember 09. 09:47
Pintér Bence

Június végén adtunk hírt a dalról, amit részegen írtak magyar és szlovén zenészek Németországban, aztán klipet is forgattak hozzá: a Nyiki-nyiki című őrület egyetlen üzenete, hogy „gyere a kukoricásba”. Nem csoda, ha rögtön eszünkbe jutott a dal, amikor tegnap a kukoricatáblán fogócskázó menekülteket, rendőröket és riportereket láttuk – muszáj volt összetenni a kettőt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. szeptember 09. 12:30
...de meglett a CNN-es riporternő? Mert, most arrafelé kurva sok meló van, szóval ha magától nem talál ki, mire észbe kap, Lübeckben ordibálja, hogy godenmark:-)))))))
hakos
2015. szeptember 09. 11:15
Röhej az egész.....:))))) Miért nem rakják már föl őket azonnal buszokra és irány Germoney. Előtte még aláíratni velük egy nyilatkozatot angolul és arabul, hogy nem kívánnak Magyarországon maradni és elutasítják, hogy valaha is Magyarországra küldjék őket vissza.....
Laibach
2015. szeptember 09. 11:10
Az elmúlt időszak slágere ez lehetne: Rock verzió: TE-Eddig vendég ( népdal ) https://www.youtube.com/watch?v=WyXnCjNlKBE Folk- verzió Muzsikás - Eddig vendég ( népdal ) https://www.youtube.com/watch?v=j4ALjgXcLHc
rojtos
2015. szeptember 09. 10:23
Minálunk valamikor a kukoricásban egyedül tevékenykedőt egysoros kombájnak hívták....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik