„Az iszlám az emberiség utolsó reménye!” – Vona-idézettel szembesítették a Jobbik tüntetőit

2015. szeptember 05. 15:54

Egy molinóval ellátott fehér furgon fogadta a Jobbik tüntetésére érkező szimpatizánsokat, ami a pártelnök 2013-as törökországi kijelentésére emlékeztette a résztvevőket.

2015. szeptember 05. 15:54
mandiner .

Szombaton délután 3-tól a Jobbik a fővárosi Széchenyi téren, a Belügyminisztérium előtt tartja Magyarország a magyaroké! címmel meghirdetett demonstrációját a Jobbik. A tüntetésen beszédet mond Bosnyák Attila András, Toroczkai László, Vona Gábor, és Z. Kárpát Dániel.

Egy olvasónktól kapott két fénykép alapján, miközben a tüntetésre gyülekeztek az emberek, egy olyan fehér furgon kezdett körözni a körforgalomban, amire  „Vona: »Az iszlám az emberiség utolsó reménye«” molinót rögzítettek. A Jobbik elnöke 2013-as törökországi körútján tette az iszlámot dicsérő kijelentését. Hogy ki szervezte az ellendemonstrációt, a fotókból nem derül ki.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2015. szeptember 20. 09:10
Az iszlám az emberiség utolsó reménye - mondotta valamikor a többszörös Nobel-díjas házaló ügynökösködő professzor Vona (eredeti nevén Zazrivecz- letegadja apja nevét)
zazriveczazseni
2015. szeptember 06. 14:46
Példaképeink! http://index.hu/bulvar/2009/04/22/levagta_baratnoje_fejet_egy_magyar_gardista/
választópolgár
2015. szeptember 06. 00:58
Akkor nézzük: Orbán szavak vs tettek: 1.) Felmondjuk a dublini egyezményt ezzel szemben: nem mondtuk fel. 2.) a táborokat nem fejleszteni fogjuk ezzel szemben: építenek többet is. 3.) ...a bevándorlókat haza fogjuk küldeni. ezzel ezzel szemben: -1 db bevándorló hazaküldéséről nem tudunk, pedig nem Magyarország az első eu tag ahová betették a lábukat. Hozzánk viszont küldtek vissza rengeteget. - 3,4 év börtönbüntetéssel marasztalja itt a kormány őket az adódból természetesen, amit a humánus NAV rajtad viszont kegyetlenül bevasal. 4.) Eddig 7000 városnyi,kiskorú tehát visszatoloncolhatatlan arab gyereket nevelsz az adódból. EDDIG ennyi! Évvégéig ez meg is duplázódhat. https://www.youtube.com/watch?v=tjXEKcJZBiw
választópolgár
2015. szeptember 06. 00:53
Én meg erre várom azóta is (hiába) a releváns magyarázatot: https://www.youtube.com/watch?v=tjXEKcJZBiw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik