Huligánunió

Futballhuligánok törtek-zúztak Budapest belvárosában az éjjel

2015. szeptember 4. 4:49
Csütörtökön a késő esti órákban mintegy négyszáz, különböző futballklubokhoz tartozó huligán vonult fel Budapesten. A maszkos, petárdákat és hanggránátot dobáló futballhuligánok a belvárosban többször is összecsaptak a rendőrséggel, rendőrautókat rongáltak meg. Több randalírozót őrizetbe vettek.

Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban. 

Az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket lezárta a nagy erőkkel kivonuló rendőrség, több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. 

Román szurkolókra vadásztak, rendőrökkel csaptak össze

Az Ultras Liberi beszámolója szerint „összeállt a magyar huligánunió”, a különböző csapatok négyszáz ultrája közösen vonult csütörtök éjjel a Városligetből a belvárosba, hogy a pénteki, Románia elleni Eb-selejtezőre érkező vendégszurkolókat keressenek. A szurkolói portál úgy tudja, a Nagykörúton egy háromfős román társaságot helyben hagytak a szurkolók, majd a belváros több pontján is összecsaptak a jelentős erőkkel kivonuló rendőrséggel.

Az Ultras Liberi szerint a maszkos futballhuligánok sörösüvegekkel, petárdákkal, görögtűzzel és hanggránátokkal dobálták meg a rendőröket, és több rendőrautót is megrongáltak.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés