Visszavonták a fekete ruhás nővér elleni eljárást

2015. augusztus 11. 17:47
A fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Mária elleni etikai eljárást a mai nappal visszavonja Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke – írja a Népszava.

A Népszava arról ír: visszavonja Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke a fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Mária elleni etikai eljárást. Balogh szerint az elmúlt huszonnégy órában olyan támadások érték őt, amelyek szerinte komoly fenyegetettséget jelentettek számára.

Balogh a Népszavának elmondta: nem politikai megrendelésre történt az eljárás kezdeményezése, hanem azért, mert a fekete ruhás nővérként ismertté lett Sándor Mária olyan kijelentéseket fogalmazott meg a szervezetükkel szemben, amelyeket nem hagyhatott szó nélkül. Az elnök szerint a szervezeten belül szerették volna kezelni az ügyet, de pártpolitikai ügy lett belőle.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért nem dőlt még össze a Nagy Magyar Egészségügy, mert dolgoznak ott még ilyen elhivatott emberek.

Nagyjaink pedig még mindig nem akarják látni, hogy mekkora kereslet van az egészségügyi szakdolgozókra külföldön. Egyetlen szerencséje a mindenkori kormányzatnak, hogy a nyelvoktatás még mindig igen zsenge, különben már csak a hálapénzes orvosok dolgoznának idehaza.

Szia! Köszönöm, hogy a múltkor rászóltál, tudod, kire!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés