Ezek megérdemlik egymást

2015. július 20. 16:43

Bayer Zsolt
Bádog

Az a „fekete ruhás kopasz”, meg a társai, akik ezt tették, nem emberek. Hanem férgek. De természetesen a libsi sajtó rávetette magát a témára, és meglátta az ügyben a kormány felelősségét.

Rettenetes, hogy élnek olyan geci állatok, akik pusztán azért meg akarnak verni valakit, mert »másabb a bőrszíne« – ha még emlékszünk erre a kitételre. Ami pedig még rettenetesebb: Ezek a geci állatok annyira gyáva férgek, hogy képesek egy nőt összeverni.

Az a »fekete ruhás kopasz«, meg a társai, akik ezt tették, nem emberek. Hanem férgek. Rettenetesen sajnálatos, hogy élnek. Ez ennyire egyszerű.De természetesen a libsi sajtó rávetette magát a témára, és meglátta az ügyben a kormány felelősségét.

Jézusmária!

Mintha az elmúlt akárhány évben nem történt volna számtalan ilyen eset. Mintha nem lettek volna mindig itt ezek a kiirtandó férgek, akik belekötöttek színes bőrűbe, cigányba, bárkibe, aki valamiért nem tetszett nekik. Mintha nem vertek volna meg lányt, fiút, fiatalt, öreget, tehetetlent és nyomorultat és hajléktalant – bárkit, csak azért, mert ezek olyanok, amilyenek. Férgek. Az egész életük egy rakás szar, nem volt sikerük semmiben, nincsen agyuk, soha nem kaptak szerelemből csókot, se nőjük, se pénzük, se eszük, se hitük, se arcuk, se anyjuk se apjuk – zombik, akiktől bármi áron meg kellene szabadulni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/88504

Ajánljuk még a témában