A Jobbik üdvözli a szurkolói kártya opcionálissá tételét

2015. július 2. 16:09

Szilágyi György
Jobbik.hu
Viszont aggályosnak tartjuk az MLSZ döntésének azon részét, amely a szurkolói kártya kötelező használatának eltörlését az egyesületek hatáskörébe utalja.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözli a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését, amely megteremtheti annak a lehetőségét, hogy a jövőben a szurkolók a szurkolói kártyát ne kötelezettségből, hanem önkéntesen, a saját kényelmük és különböző kedvezmények figyelembe vételével váltsák ki. A döntés – nagyon helyesen – lehetőséget biztosít a mérkőzések látogatására szurkolói kártya nélkül is, azon szurkolóknak és a turistáknak is, akik csak alkalmi jelleggel, egy-egy mérkőzésre kívánnak kilátogatni.

A változtatással egyben nagy felelősség hárul a magyar szurkolói társadalomra is, hogy a mérkőzéseket továbbra is botránymentesen, immár jó hangulatban, sportszerű szurkolástól hangosan rendezhessék.

Viszont aggályosnak tartjuk az MLSZ döntésének azon részét, amely a szurkolói kártya kötelező használatának eltörlését az egyesületek hatáskörébe utalja. Ezzel lehetőséget teremt arra, hogy továbbra is legyenek olyan klubok, akik kizárják a mérkőzéseik látogatásából azokat a szurkolókat, akik semmilyen törvénytelenséget vagy szabálytalanságot nem követtek el, egyszerűen csak nem kívánják vagy nem tudják kiváltani a szurkolói kártyát.

A Jobbik arra kéri az MLSZ-t, hogy tegye kötelezővé minden mérkőzést rendező klub számára, olyan szektor kijelölését, ahol a szurkolók szurkolói kártya kiváltása nélkül is megtekinthetik a mérkőzést.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért volt akkora gond ez a szurkolói kártya!

Válaszok:
Felebarát | 2015. július 2. 20:00

te lenni győri és haverod fradista, ha nincs kártyád nem ülhettek egy szektorba, van ahol be sem mehettél a stadionba...

ha jól értesültem, de majd kijavítanak

Válaszok:
Felebarát | 2015. július 2. 20:00

jah a külföldi csapatnak nem kell :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés