Novák Előd: A homoszexuális propaganda a legerősebb a világon

2015. június 29. 20:28

„Ön szerint mikor lehet Magyarországon legális a melegházasság?” – erre a kérdésre válaszoltak magyar politikusok. Van olyan politikus, aki élből elutasítja, de van olyan, aki támogatná, ha lenne rá igény idehaza.

2015. június 29. 20:28

„Ön szerint mikor lehet Magyarországon legális a melegházasság?” – erre a kérdésre adtak választ az Origo riporterének magyar politikusok. 

Harrach Péter, KDNP-s politikus szerint „soha”, mert a házasság egy termékeny együttélési forma, ami férfi és nő között lehetséges.

Lukács Zoltán, MSZP-s politikust nem zavarná, ő támogatná, ha a többségnek lenne erre igénye. 

Novák Előd Jobbik-os politikus először kitérő választ adott a melegházasság kérdésére vonatkozóan, majd azt mondta, hogy „a homoszexuális propaganda a legerősebb a világon: nincsenek gyermekeik, családjaik, így sok szabadidejük és pénzük marad egymásra”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. június 30. 18:17
Vannak olyanok, nem kevesen, akik élből elutasítanák a kis fasz lapátfülű megpofozott Novákot. Qrvára nem érdekel, mit gondol a homárokról. Inkább nevelgesse a kis Novák Hunorkát.
Nielsen
2015. június 30. 15:24
Előd, én nem kedvellek bazdmeg, de ez amit mondasz kivételesen most igaz.
Béres Ferenc
2015. június 30. 10:59
Novák Elődöt teljesen támogatom abban, amit mondott! Szerintem a homoszexualitás kérdése mára már divattá vált,engem nagyon is zavar, hogy felvonulnak, hogy sztárok állnak ki a melegek jogaiért stb.. Korábban üldözték őket és halál járt érte, miért nem tudnak megmaradni a saját privát szférájukban? Ne dörgöljék az emberek orra alá, egyrészt mert épeszű embereket nem érdekli, másrészt meg saját magukat járatják le!
Felebarát
2015. június 30. 09:08
Látszik, mert Előd is beleszállt ebbe a sodorba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik