A trágár verseket szerző államtitkár magából indult ki

2015. június 01. 18:23

L. Simon László magából indult ki, amikor a parlamenti ülésen Bécsben nyitott cukrászdák helyett Bécsben nyitott bankszámlákról szóló bekiabálást „b” kezdőbetűs káromkodásnak értette, s felszólalásában így kérte jegyzőkönyvezni.

2015. június 01. 18:23
Novák Előd
MTI-OS

„L. Simon László magából indult ki, amikor a parlamenti ülésen Bécsben nyitott cukrászdák helyett Bécsben nyitott bankszámlákról szóló bekiabálást »b« kezdőbetűs káromkodásnak értette, s felszólalásában így kérte jegyzőkönyvezni. Mint közismert, az Orbán-kormány jelenleg miniszterelnökségi, korábban kulturális államtitkárának közpénzből megjelentetett versei tartalmaznak olyan trágár, ráadásul öncélúan obszcén szövegeket, melyek egyébként jogos felháborodást keltenének, ha az Országgyűlésben elhangzanának. Mivel az L. Simon László által állított káromkodás nem történt meg, így az államtitkártól követeljük, hogy az Országgyűlés plenáris ülésén nyilvánosan kérjen bocsánatot, kövesse meg az ügybe kevert jobbikos képviselőket!

Novák Előd országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2015. június 02. 10:18
Ez így elég gyengécske, Novák. L. Szájmont a trágár verseivel ekézni, főleg ezzel a módszerrel "melyek egyébként jogos felháborodást keltenének, _ ha _ az Országgyűlésben elhangzanának" prolitempó. Egy zászlóégető keménytökű gerincbajnoktól meg főleg.
Dénia
2015. június 02. 10:12
:) Fúj, de gusztustalan vagy, Előd. Méghogy Bécsben nyitott bankszámlákat mondtál, és azt értette bazdmegnek...
cutcopy
2015. június 02. 10:11
Ez amolyan Mesterházy-féle nem azt kiabálták hogy kötelet hanem hogy börtönt - szerű..
szuverén
2015. június 02. 09:12
-Hát igen, elég baj ez nekünk. Nézetem kifejtettem. (szuverén) -Hát igen, rém nehéz az európai "normáktól" szaba(duln)i. A tisztességes, elegáns, modort fel(dúlni) rém könnyű. Szinte elvárás és díjazzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik