Büszkék-e a jobbikosok a Saul fia sikerére?

2015. május 27. 18:53

A Hír24 által megkérdezett jobbikos képviselők többsége örült a Saul fia sikerének, Dúró Dóra szerint viszont inkább a dicső időszakokat kellene megfilmesíteni.

2015. május 27. 18:53

Jobbikos képviselőket faggatott a Hír24 arról, hogy büszkéke a Saul fia Cannes-i sikerének. Szilágyi György, Bana Tibor, Egyed Zsolt azt mondta, hogy örülnek, míg Mirkóczi Ádám azt, hogy az országnak mindig jó, ha nemzetközi szinten elismerik.

Bana Tibor – akit a Hír24 Barna Tiborra keresztelt át – szerint ugyanakkor kérdés, hogy vajon nem azért kapta-e az elismerést a film, mert egy adott témát dolgozott fel; ráadásul olyat, amit szerinte már sokan megfelelően feldolgoztak – volt, ami neki is tetszett.

A riporter Dúró Dórától azt kérdezte, hogy szerinte magyar témájú film-e a Saul fia. Dúró szerint ez „jó kérdés”, majd több keresztkérdés után úgy folytatta, hogy ez nem csak a magyarságot érintette, hanem „egy nemzetközi vonatkozású gaztett” volt. Dúró szerinte jobb lenne, ha a dicső időszakokat filmesítenénk meg.

Novák Előd arra kérdésre, hogy mikor fogja megnézni a filmet, úgy válaszolt: nem tudja, mikor adják, mert nem követi figyelemmel „az n+1-edik holokausztfilm premierjét”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. május 28. 20:29
Értelmetlen kérdés-feltevés.
zazriveczazseni
2015. május 28. 17:23
Milyen lehet Novák Előd? https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1387/31/1387311262960.jpg?utm_source=mndiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201503 Milyek lehet Mirkóczki Ádám? http://www.autodafe.hu/hirek/gorgoroth-gaahl-nyiltan-beszel-magarol-egy-szelsojobboldali-meleg-vagyok-aki-eleteben-eloszor-vegre-szerelmes-78
Mindjárt
2015. május 28. 05:46
Ostoba provokáció és a bolsevik patkányokra jellemző összemosás. Van egy dolog és az, hogy nem volt helyes amit a német nácik tettek az ártatlan zsidókkal. Sajnos a legtöbb bolsevik patkány megúszta de az ártatlan zsidók szenvedtek. A másik meg az, hogy minden jóérzésü embernek már tele van a cipője a holokuszt iparból és a zsidók által elkövetett borzalmakról is beszélni kellene.
Fakutya Vigyora
2015. május 27. 23:24
Persze, hogy büszkék. Morvai Krisztina megmondta, hogy a Jobbikban is vannak zsidók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik