LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT!

2015. május 21. 09:32

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Leszarjuk az idióta világot, amelyben ez egyáltalán létezik. Pontosan ugyanannyi jogunk van homofóbnak lenni, mint bármi másnak.

„Debrecenben, a város jövőjéről szóló sajtótájékoztatón egy igazi európai azt a kérdést intézte a miniszterelnökhöz, hogy mit üzen a homokosoknak a homofóbia elleni világnapon.

Itt álljunk is meg egy pillanatra.

Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT!

Leszarjuk az idióta világot, amelyben ez egyáltalán létezik. Pontosan ugyanannyi jogunk van homofóbnak lenni, mint bármi másnak. És nem kötelező semmilyen módon viszonyulnunk ehhez az egész elmebajhoz, ehhez a kreténséghez, ehhez a pótcselekvéshez, a végső európai romlás nyilvánvaló és taszító végtermékéhez. Fel tudjátok ezt végre fogni? Nincs viszonyunk veletek és hozzátok. Legyetek homokosok, intézzétek a dolgotokat ahogy akarjátok, és soha, soha többé ne akarjatok bennünket beavatni ebbe az egészbe. Mert nekünk ez egyszerűen undorító. És jogunk van, elidegeníthetetlen jogunk van a saját undorunkhoz.

Mindebből pedig az következik, hogy a miniszterelnök valóban hibázott. Na nem azért, mert azt mondta, amit mondott, hanem azért, mert azt gondolta, muszáj válaszolnia az igazi európai provokációjára.

Nem muszáj. 

A helyes válasz: SEMMIT SEM ÜZENEK, MERT NINCSEN HOZZÁ KÖZÖM.

De nem ezt válaszolta, így a provokáció sikeresnek bizonyult. Összeszaladtak a honi európaiak. Az igaziak. Vinnyognak, nyüzsögnek, rágnak. És megnyilvánulnak, melyik, hogy.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/85942

Ajánljuk még a témában