7 millió eurót adományozott Nepálnak Cristiano Ronaldo

2015. május 10. 13:28
Éves fizetése felét ajánlotta fel a nepáli földrengés áldozatainak Cristiano Ronaldo, a Real Madrid világklasszis futballistája. A 7 millió eurót egy alapítványon keresztül utalta át a focista.

Egy alapítványon keresztül hétmillió euróval segítette meg a nepáli földrengés áldozatait Cristiano Ronaldo, a Real Madrid világklasszis focistája – írja az Index. Cristiano Ronaldo arra kérte rajongóit, ők is segítsenek az áldozatokon. Az átutalt összeg a focista éves fizetésének a fele, emellett a szponzoroktól is rengeteg pénzt kap.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korrekt, már csak abban reménykedhetünk, hogy ez a pénz célba is ér.

Ez több mint korrekt , ez nagyvonalú ! Kövessék minél többen C. Ronaldot : élsportolók , politikusok , bankárok , egyházak , világvállalatok stb.

"A 10 hónapos Erik Ortiz Cruz súlyos agyi rendellenességgel született, agykérgi elváltozásai következtében naponta körülbelül harminc epilepsziás rohamot kell elviselnie. Kizárólag egy műtét segíthet a fiatal gyermeken, de a beavatkozás rettentő drága. Egy teszt önmagában 6000 euróba kerül, a műtét 60 ezer euró, ami hozzávetőleg 18 millió forintos költséget jelent. A szülőknek nincs elég pénzük, ezért a segítőkész rokonok és barátok pénzgyűjtési kampányt indítottak a csöppség megsegítésére. Így jutott el a történet Cristiano Ronaldo fülébe.

Az első ötlet az volt, hogy egy mezt és egy pár stoplist kérnek árverésre a Real Madrid sztárjától, aki nem hezitált, küldte is az általa használt sportfelszerelést, mellé pedig egy váratlan és nagyvonalú ajándékot: a műtét költségeit fedező 60 ezer eurót – írja az as.com.

Nem ez az első alkalom, hogy Ronaldo egy beteg gyermek gyógyítása érdekében jótékonykodik. 2012-ben – szintén Spanyolországban – egy rákbeteg fiún segített anyagi támogatással, de hazájában, Portugáliában is rendszeresen gondol a nehéz sorsú gyermekekre."

Nemzeti Sport

Látom , telibetaláltam...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés