Kultúrring: Gulyás, Hiller és Schiffer is vitázik egymással

2014. október 27. 14:44

Kultúrring címmel közéleti és irodalmi vitaest-sorozatot indít a Magyar Írószövetség, amelynek első alkalmán Babarczy Eszter, Gulyás Gergely, Hiller István, Jelenits István, Schiffer András és Wehner Tibor fog beszélgetni az emlékezetpolitikáról.

Kultúrring címmel közéleti és irodalmi vitaest-sorozatot indít a Magyar Írószövetség. Mint írják: „a sorozatban olyan kulturális és közéleti témákat tárgyalunk majd, amelyek a társadalom szélesebb rétegét is foglalkoztatják. Az Írószövetség történelmi hagyományaihoz híven igyekszünk a ma sokszor méltatlan vitáknak kulturált és mértéktartó keretet nyújtani. Célunk az egymástól eltérő vélemények és nézetek ütköztetése és egyeztetése az értelmes párbeszéd kialakítása érdekében.”

 
Az első alkalommal, amire október 28-án, kedden este fél hétkor kerül sor a szövetség Bajza utcai székházának dísztermében, Horkay Hörcher Ferenc moderálásában beszélgetnek a résztvevők az emlékezetpolitikáról: Babarczy Eszter, Gulyás Gergely, Hiller István, Jelenits István, Schiffer András és Wehner Tibor.
 
A rendezvénysorozat médiapartnere a Mandiner.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/76649

Ajánljuk még a témában