Kultúrring: Gulyás, Hiller és Schiffer is vitázik egymással

2014. október 27. 14:44
Kultúrring címmel közéleti és irodalmi vitaest-sorozatot indít a Magyar Írószövetség, amelynek első alkalmán Babarczy Eszter, Gulyás Gergely, Hiller István, Jelenits István, Schiffer András és Wehner Tibor fog beszélgetni az emlékezetpolitikáról.

Kultúrring címmel közéleti és irodalmi vitaest-sorozatot indít a Magyar Írószövetség. Mint írják: „a sorozatban olyan kulturális és közéleti témákat tárgyalunk majd, amelyek a társadalom szélesebb rétegét is foglalkoztatják. Az Írószövetség történelmi hagyományaihoz híven igyekszünk a ma sokszor méltatlan vitáknak kulturált és mértéktartó keretet nyújtani. Célunk az egymástól eltérő vélemények és nézetek ütköztetése és egyeztetése az értelmes párbeszéd kialakítása érdekében.”

 
Az első alkalommal, amire október 28-án, kedden este fél hétkor kerül sor a szövetség Bajza utcai székházának dísztermében, Horkay Hörcher Ferenc moderálásában beszélgetnek a résztvevők az emlékezetpolitikáról: Babarczy Eszter, Gulyás Gergely, Hiller István, Jelenits István, Schiffer András és Wehner Tibor.
 
A rendezvénysorozat médiapartnere a Mandiner.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na végre, lehet civilizáltan is vitatkozni az emlékezetpolitikáról.

Elég volt a bojkottdili és az utcai/médiás hangulatkeltés, uszitás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés