Róka fogta művirág

2014. október 26. 16:06

Jó, értem, hogy XXI. századi közműveletlen digitális analfabéták igazítják a sorsunkat, butítják gyermekeinket, mert ezt szereti a Békemenet 300 forintos népe.

2014. október 26. 16:06
Veress Jenő
Népszava

„Hogy a kormány legostobább ötlete a netadó, az magyarázatra nem szoruló úgynevezett őstény. Bár mindenki sejti, hogy terelésnek tudható be a korrupciós kitiltások fedésére. Csak a netadó megfogta a rókát, ahogyan a róka a netadót. A közbotrány miatt már nem hátrálhatnak Orbánék, mert az nettó lék lenne a NER papírhajóján, s ők egyébként sem visszakozhatnak, mert nem. Bevezetni meg politikai suicidum. De ez legyen az ő bajuk…

Jó, értem, hogy XXI. századi közműveletlen digitális analfabéták igazítják a sorsunkat, butítják gyermekeinket, mert ezt szereti a Békemenet 300 forintos népe. De arra napok óta nem tudok rájönni, hogy ki és miért szemelte ki a nép legújabb ellenségének a net mellett a művirágot. Melyet kilónként 1900 forint büntetőadó sújt majd. Gondolom tűrhetetlen az édes hazánkat fosztogató multi-művirág-maffia, mely kitalicskázza a plasztik szegfűből harácsolt milliárdokat.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. október 27. 18:26
Veress Jenő fogta műtag!
hakos
2014. október 26. 23:05
"300 forintos nép" és "papírhajó"...:))) Ja, és ez a nép küldött el titeket oda, ahova valók vagytok (Horn Gábor megmondja) és ez a papírhajó olyan volt nektek, mint a jéghegy a Titanic-nak.....:)))) Nagy szégyen ez rátok nézve elvtársak!
silenceCZ
2014. október 26. 19:56
"... a Békemenet 300 forintos népe..." 300 forintos nép, megint ez a lekezelően primitív baloldali stílus. Úgy látszik a nép nagyon is jól tudja, hogy miért nem kér belőletek... Schiffer, csinálj pls. egy normális baloldali pártot (ne szdsz klónt !), neked talán még van esélyed. Kb. az egyetlen vagy baloldalon, akinek erre esélye van.
atila68
2014. október 26. 19:30
Jenő! A legrosszabb ami történhet, hogy nem foglak elolvasni, mert adatforgalmat generál. (nem értek egyet az internetadóval)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik