Crowdfunding-kampányt indítottak a 3-as metró felújítására

2014. október 15. 11:28
Ha a kormányod nem csinálja meg, majd mi igen! – ezzel a szlogennel próbál 211 millió eurót összeszedni a Nullker.hu a hármas metró felújítására. Eddig 56 euró gyűlt össze, még két hónapig lehet felajánlásokat tenni. Ha nem jön össze a pénz, akkor csapnak egy bulit a metró tiszteletére.

Szeretett városunk talán legnagyobb szégyenfoltja a több, mint 30 éves, eredetileg is elavult konstrukciójú 3-as számú metróvonal, amely mára annyira megbízhatatlan, hogy hétről-hétre több tízezer ember életét keseríti meg. Különböző politikai szereplők jönnek mennek, de a felújításért érdemben tenni senki sem akart eddig” – írja az Indiegogo crowdfunding-oldalon a Nullker.hu csapata.

211 millió eurót, azaz 65 milliárd forintot próbálnak összeszedni az oldalon a metró felújítására. Négy nap után 56 eurót sikerült összeszedni, de még mindig hátra van majdnem két hónap a kampányból. A szervezők azt ígérik, ha csak kevesebb pénzt tudnak összeszedni, akkor csapnak egy hatalmas bulit az öreg metró tiszteletére, a maradékot pedig jótékonyságra fordítják.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés