A kormány örül, hogy Navracsicsot alkalmasnak találták

2014. október 6. 19:47
A kormányszóvivő közleménye szerint a múlt heti brüsszeli meghallgatás is bizonyította, hogy Navracsics Tibor felkészültsége és európai elkötelezettsége messzemenőkig alkalmassá teszik a biztosi feladat ellátására.

A kormány üdvözli, hogy az Európai Parlament szakbizottsága alkalmasnak találta Navracsics Tibort arra, hogy az Európai Bizottság tagja legyen – közölte Kurucz Éva kormányszóvivő hétfőn az MTI-vel.

A bizottság hétfőn közölte, hogy az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatási bizottsága szerint Navracsics Tibor alkalmas EU-biztosnak, de a testület nem támogatja, hogy a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját kapja meg a magyar jelölt.

Kurucz Éva kormányszóvivő közleménye szerint a múlt heti brüsszeli meghallgatás is bizonyította, hogy Navracsics Tibor felkészültsége és európai elkötelezettsége messzemenőkig alkalmassá teszik a feladat ellátására. Hozzátette: Navracsics Tibor jövőbeni biztosi portfóliójának meghatározása Jean-Claude Juncker hatáskörébe esik.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

elsöprő siker, portfólióra már nincs is szükség :-)
Az EU történetének első tárca nélküli biztosa?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés