Itt az igazság az Igazságról!

2014. augusztus 5. 15:11

Zsigmond és Péterfy
Mandiner
Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép.

Vállaljuk a kockázatokat, és közöljük az Igazság igaz forrását. Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Most mindenről − MINDENRŐL − megtudjuk az igazságot!

Az Index közölte azt a generátort, amiből mindenre fény derülhet. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép. Mi is próbát tettünk a posztmodern idők delphoi jósdájával − majd felvettük a szépen gyarapodó generátorgyűjteményünkbe. Ezek jöttek ki.

„A ZSIDÓK a régi világrend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

A Google ügynökei kikísérleteztek egy lehallgatási technológiát, aminek révén világszerte elrejtett bázisokkal lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a GMO-maffia tagjai, és tiltott machinációkba kezdtek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően a ZSIDÓK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben titkos magánhadsereggel betegítették meg embereket, és erre még az IMF oligarchái is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a csakrák elhelyezkedésében. Ez pedig összetalálkozik azzal a ténnyel, hogy a ZSIDÓK idején a Dél-Amerikában bujkáló Attila, a nagy magyar államalapító megjelent az ENSZ-ben... Véletlen? Aligha!”

*

Az ŐSI IDEGENEK a valódi irányító rend legtitkosabb tudása. Az üldözött igazság a következő:

A Trilaterális Bizottság vezetői magas frekvencián vitalizáltak egy agymosási módszert, aminek révén titkos magánhadsereggel lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a gyógyszerlobbi ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy megalkossák az AIDS-t.

Ezt követően az ŐSI IDEGENEK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben világszerte elrejtett bázisokkal betegítették meg embereket, és erre még a zsidók is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a magyarok DNS-spiráljában. Nem lehet nem tudomást venni arról sem, hogy az ŐSI IDEGENEK idején az új kort hibernációban váró Hitler újra felbukkant... Véletlen? Aligha!”

*

„Az OKKULT NÁCIK a valódi irányító rend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

Az IMF oligarchái okkult módon megteremtettek egy elmekontroll-tréninget, aminek révén fluoridokkal felrobbantották a Tunguszka-meteort. Erről tudomást szereztek a Google ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően az OKKULT NÁCIK menetébe is beavatkoztak: titkos légifolyosókon keresztül fekete helikopterekkel irtották ki az élővilágot, és erre még a GMO-maffia tagjai is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a Bibliában. Ezek után nehéz cáfolni, hogy az OKKULT NÁCIK idején az új kort hibernációban váró J. F. Kennedy lélekmintázata bolygatta meg a Föld auráját... Véletlen? Aligha!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meleg van az biztos.

Hát akár merre nézek most itt a mandin, melegebbnél melegebb van.

Megtettem. Itt az eredmény:

PIRÉZEK: "A pirézek a régi világrend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

A NASA vezető kutatói kikísérleteztek egy programozott ráktípust, aminek révén tőzsdei dezinformációkkal hozták létre a középkort az emberiség emlékezetében. Erről tudomást szereztek a multinacionális vállalatok, és tiltott machinációkba kezdtek, hogy megalkossák az AIDS-t.

Ezt követően a pirézek menetébe is beavatkoztak: a Pilisben állítólagos vitaminokkal irtották ki az élővilágot, és erre még a vatikáni vének is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a magyarok DNS-spiráljában. Ide még be kell szúrni azt is, hogy a pirézek idején az új kort hibernációban váró Diana hercegnő megjelent az ENSZ-ben... Véletlen? Aligha!"

VAN MÁSIK!

"A MANDINER a régi világrend legsikeresebb tömegmanipulációja. Az üldözött igazság a következő:

A spekuláns kamatkapitalizmus működtetői magas frekvencián vitalizáltak egy lehallgatási technológiát, aminek révén világszerte elrejtett bázisokkal idéztek elő járványokat. Erről tudomást szereztek Saint-Germain grófjának leszármazottai, és összeesküvést szőttek, hogy saját jelölttel nyerjék meg az amerikai elnökválasztást.

Ezt követően a MANDINER menetébe is beavatkoztak: a Föld energiavonalai mentén fluoridokkal ásták alá a világbékét, és erre még a multinacionális vállalatok is utasították a központi média halálbrigádjait.

Mindennek világos nyoma látható a JHVH-kódban. További adalék, hogy a MANDINER idején a plaszikai műtéten átesett Marylin Monroe megjelent az ENSZ-ben... Véletlen? Aligha!"

TISZTA LIBERALIZMUS! ;-)

"Mi a fene zavarja össze a mai cikkírókat?"

Az ortodox PIRÉZEK az okai mindennek.

Szerintem tévesen reagáltak rá. Visszafele kell elsütni a puskát, s akkor nagyobbat szól.

Trükkös tudatelterelés, dupla csavarokkal.
A relativizálás relativizálása.
Magyarán: a hazugság felemelése, hazugsággá dicsőítése.
Végeredményben: DEZINFORMÁCIÓ, 2014.x.

???

Önmagamat természetesen még csak-csak leellenőrizhetem de az kevés és egyébként a szolipszizmus az egy téveszme...:-D

Az összeesküvéselméletességeskedés és konteósság esetét illetve eseteit vizslatva

márpedig az a helyzet (és mondhatni a valóság), hogy az Ember-nek
(az individuumnak) NEM áll módjában elégségesen leellenőrizni a valóságot.

(Leellenőrizni a valóSSágot :-) )

Akár persze olyan Alfa-i individualista értelemben is hogy énmagam nem tudom
(sőt megfoghatatlanabb, tárgyatlan igeragozással ) nem tudok elegendően
reality-check-olni egy kuszán gombolygó avagy jól szőtt komplex
(tárgybéli) eseményszövedéket, esetleg eseménysort.


Közben pedig film megy a tévében: Ül a fán Pelikán gátőr elvtárs és
azt mormogja mikor árad a mi Dunánk: "Az a gyanús ami nem gyanús".

S kacarászunk a Virágh-ok ideológiai sugalmazásain amelyekkel megbolondították
az eccerü gátört.

És ma script-engine-ekkel alapozott Bullshit-szöveggenerátorokon is kacarászunk...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában