Orbán: Az EP-képviselők külföldön is a hazát védik

2014. május 25. 23:27

Orbán Viktor a Fidesz vasárnap esti választási rendezvényén arról beszélt: a vasárnap megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselőink jelentik a magyarok előretolt helyőrségét, „ők lesznek azok, akik külföldön is a hazát védik”.

A vasárnap megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselőink jelentik a magyarok előretolt helyőrségét, „ők lesznek azok, akik külföldön is a hazát védik” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a Fidesz-KDNP EP-választási eredményváróján, a budai Millenáris Parkban.

A kormányfő azután tartott beszédet – a mandátumot szerzett kormánypárti EP-képviselőjelöltek gyűrűjében –, hogy kiderült: a Fidesz-KDNP a szavazatok 51,49 százalékával megnyerte a vasárnapi EP-választást.

EP-képviselőinknek az lesz a dolga, hogy kivívják a tiszteletet a magyaroknak, kiálljanak az érdekeikért, és hogy Brüsszelben is hallassák a magyarok hangját, mondják el: a magyarok az egység erejével újra elutasították a szélsőségeket - közölte Orbán Viktor. A magyarok olyan országot építenek, amely nagy jövő előtt áll – hangsúlyozta.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/69660

Ajánljuk még a témában