Viták

2014. május 22. 14:29

Tóth Ákos
NOL
Ez a tétel abból a téves feltételezésből indul ki, hogy a Jobbik valaha is karanténba volt zárva. Őszintén sajnálom: nem volt.

Mintha a baloldali-liberális oldal (számíthatjuk e körbe tartozónak a konzervatívokat is) minden kreatív energiáját abba a vitába ölné, hogy most akkor kell-e vitatkozni a Jobbikkal vagy sem, illetve Konrád György és Heller Ágnes tehető-e felelőssé a baloldali-liberális-(konzervatív?) erők bukásáért. Ezek élő viták, kiváltképpen, ha Bajnai Gordon olyanokkal hozakodik elő, hogy a Jobbik karanténban tartásának ideája megbukott, hiszen egymillióan szavaztak a pártra.

Hát igen. Csakhogy ez a tétel abból a téves feltételezésből indul ki, hogy a Jobbik valaha is karanténba volt zárva. Őszintén sajnálom: nem volt. Ezt épp annak a Bajnai Gordonnak kellene a legjobban tudnia, aki annak idején, legutolsó miniszterelnöki felszólalásában a Jobbik karanténban tartására buzdította a parlamenti erőket, amivel nagyon is egyet lehetett érteni, csakhogy Navracsics Tibor azzal osztotta ki őt, hogy csak ne adjon a Fidesznek tanácsot, ők pontosan tudják, hogyan kell bánni a Jobbikkal, s lám-lám, tudták is.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karanténban a kommunistákat kellett volna tartani, akik 140+millió ember erőszakos, időelőtti haláláért felelősek illetve belőle haszonélvezők.

Ehelyett a Horn félékből miniszterelnökök lettek Magyarországon.

A fidesznek milyen alapon kene az ellenzeki partokbol titeket segiteni a Jobbik ellen? Mire fel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés