KB

Kovács Béla kórházba került

2014. május 20. 15:32

Mellkasi fájdalmak miatt került kórházba Kovács Béla, a Jobbik EP-listájának kémkedéssel megvádolt harmadik helyezettje – írja az Index. Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő hazugságnak titulálta, hogy kép- és hangfelvételekkel bizonyították a szakszolgálat képviselői Kovács érintettségét a kémügyben.

Kovács Béla kórházba került – írja az Index Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő sajtótájékoztatója alapján. A szóvivő szerint a kémkedéssel megvádolt Kovácsot mellkasi fájdalmak miatt szállították kórházba. Mirkóczki beszélt arról is, hogy Németh Szilárd tegnapi állításainak egyik fele hazugság, másik fele államtitok. Hazugság szerinte például az, hogy kép- és hangfelvételek bizonyítanák Kovács érintettségét a kémügyben.

A Jobbik szóvivője szerint ha be is bizonyosodna, hogy az EU ellen kémkedett Kovács, akkor sem lenne hazaáruló, de egyébként pártja hisz a politikus ártatlanságában. Mirkóczki szerint a Fidesz politikai célokra használja a titkosszolgálatokat. Szerinte más képviselők is csinálják ugyanazt, amit Kovács, csak más államoknak – ebben az esetben szerinte ezek a képviselők bizonyára a CIA vagy a Moszad ügynökei.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/69382

Ajánljuk még a témában