Őszöd nyomása

2014. február 28. 9:35

Tóth Ákos
NOL
Pintér Sándor szerint komoly nyomás nehezedett az Alkotmányvédelmi Hivatalra azért, hogy az őszödi beszéddel kapcsolatos jelentéseket hozzák már nyilvánosságra, akár most, a kampányban is.

„Na most bizonyosan játszi tünemény, hogy a jelentés nyilvánosságra hozása óta másról sem szól a közélet, csak Őszödről és az őszödi szivárogtatókról, a politika legmélyebb és legsötétebb bugyrairól, amit az is jelez, hogy azóta már sokadszorra vagyunk kénytelenek leírni a békemenetes Bencsik András nevét, akit egészen bizonyosan a spontán fölháborodás vezérelt a beszéd nyilvánosságra hozásának estéjén épp a Parlament épülete elé, nyilván addig nem is hallott Őszödről. Ezek szerint az a Kósa Lajos sem valóságos, aki összevissza hablatyol arról, hogy ismerte-e a nyilvánosságra hozatal előtt a szöveget, vagy sem, voltak-e ezzel kapcsolatban már akkor megbeszélések fideszesek körében, vagy sem, nem emlékszik rá, nyilván nem volt elég nagy hatással rá a beszéd.

Pintér kivonta hát munkatársait a politikai csatározásokból, s aki felül annak a látszatnak, hogy igenis, politikai szándékoktól vezérelve időzítette épp a kampányra a jelentések nyilvánosságra hozatalát, az nyomás alá akarja helyezni őt és a hivatalát, amivel nyilvánvalóan Orbán Viktor és a demokrácia alapjait akarja aláásni, amit ő meg nem engedhet, így két hét alatt rendet is vág köztük, s ami ez utóbbit illeti, csak látszat, hogy e kéthetes ígéret nyújt némi reményt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akik összevissza hablatyolnak az a balliberális média, az MSZP és Gyurcsány Ferenc, mert se lenyelni, se kiköpni nem tudják ami öszödön történt. Beleégett a bőrükbe, s homlokukon virít az "öszöd" szó, amely csalást, hazugságot jelent.

Én sem értem, miért állt éppen most érdekében a Fidesznek újból elővenni az őszödi beszédet, de teljesen lényegtelen, mikor tudott róla Kósa Lajos.
A lényeg, hogy a szűk körben bevallott hazudozásnak mindenképp ki kellett derülnie (ez volt Almunia feltétele), s azt a szocik szivárogtatták ki.
Az ellenállást meg szervezni sem kellett, akkora volt a (jogos)felháborodás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés