Mesterházy: Hazug és gyáva volt Orbán beszéde

2014. február 17. 08:21

Az MSZP elnöke most már biztos benne, hogy egy szakadék választja el egymástól Orbán világképét és országvízióját az övétől.

Mesterházy Attila szerint hazug és gyáva volt Orbán Viktor miniszerelnök évértékelő beszéde, amelyből szerinte hiányzott a valóság és az emberek hétköznapi gondjai. Mesterházy szerint a beszéd azért volt hazug, mert nem beszélt az országot nyomasztó problémákról és azért volt gyáva, amiért nem szembesítette a problémákkal a hallgatóságot.

Az MSZP elnöke igazat adott abban Orbánnak, hogy ez az ország már nem ugyanaz az ország, mint 4 éve, és abban is, hogy a következő választás történelmi lesz. A baloldal miniszterelnök-jelöltje most már biztos benne ugyanis, hogy egy szakadék választja el Orbán Viktor világképét és országvízióját az övétől.

Szerinte Orbán a Keletet akarja követni, illetve a Horthy-rendszert restaurálná, addig ők inkább a Nyugat szövetségesei lennének, és egy európai, szabad, igazságos magyar köztársaságot építenének, ahol a jobboldaliak is békében, a nemzet részeként élhetnének.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/64387