Nem Big Money Összefogása csap le Gyurcsányék Összefogására

2014. január 28. 9:10

Dedics Zsigmond
Mandiner
Szepessy, aki most az ellenzéket csicskáztatná, Monok egykori polgármestere, a szociális kártya megálmodója.

„Valóság ez, nem nyitok vitát,
Ogli G, Big Money VARÁZSLATOT CSINÁÁL!″
(Ogli G: Szerelmes leszel)

Tavaly júniusban, a fergeteges Jól alszik, Viktor?! beszéd után – csekély politikai érzékről téve tanúbizonyságot – arra tippeltünk volna, hogy a 2014-es kampányban a legmulatságosabb pillanatokat az 1 százalékos támogatottság alá támolygó Gyurcsány Ferenc mind tébolyodottabb, nyüszítést és őrjöngést vegyítő performanszainak köszönhetjük majd.

Aztán feltűnt a színen Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke. Szepessy, aki most az ellenzéket csicskáztatná, egyrészt Monok egykori polgármestere, a szociális kártya megálmodója; másrészt művésznevén Big Money, a magyar hip-hop szcéna erős mezőnyének vitán felül legstílusidegenebb szereplője, a legendás Ogli G Társa (tévedtünk, lásd a frissítést – a Szerk.).

Hiába emelt az ügyészség vádat a kiváló rejtői figura ellen, Szepessy elkerülte a börtönt, és most a félhomályból előrobbanva az Összefogás Párt elnökeként ő vádolja Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor és Szabó Összefogását, mégpedig azzal, hogy lenyúlták az „Összefogás” nevet, a szavazók tömegeit szippantva el ezzel.

„Elrabolták nevünket és ezen bűnös úton szerzett név kampányban történő használatával könnyen megtéveszthetik azokat, akik ránk akarnak szavazni és mi így szavazatokat veszíthetünk” – panaszkodik. Aki beszáll a kampány-legviccesebb-akciója versenybe, annak mostantól ez a mondat lesz a zsinórmérték. Nehéz lesz überelni. László Andrásnak azért valószínűleg sikerülhetne, ha újra életet lehelne az 1993 megalapított, de az ideológiai viták súlya alatt 37 nap múlva összeroppanó, Pannon Liga nevű ultradextro-conservativ pártot.

Idézzük fel ezen a szép napon a Nagy Mecénás által promotált legizmosabb Ogli G-klipeket.

A Pénteken Berényben bemutatja, milyen a baloldali ellenzéket megszégyenítően széles körű, trú összefogás Ogli G, Big Money, a jász lányok és egy Berénybe importált kötelező feka együttműködésében:

 

A High Rollers-ben van minden: hónaljkutyás Yanke-E, Karsai Zita, 1:10-nél fekvőtámasz-bemutató. A jobb részeknél Money is bekacsint, Ogli flow-ja pedig szokás szerint üt.


Végül pedig minden idők egyik legkínosabb tíz másodperce 1:25-től:Frissítés: Időközben elértük Ogli G-t, akitől megtudtuk, hogy Big Money nem azonos Szepessy Zsolttal. Hibáztunk, amiért az érintettek, elsősorban Szepessy Zsolt és Big Money elnézését kérjük. Ennek megfelelően a poszt címét is megváltoztattuk – a Szerk.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tipikus modernizáló belvárhőbörgés.
A polgármester jellemétől és tetteitől teljesen független, hogy valóban létezik egy "összefogás" nevű pártocska, ezért aztán nem használhatnák a nagy korszakváltók ezt a nevet.

Jókedvre derítettél! Elképzeltem ahogy ezt kimondod!

És az elejére pedig egy jó nagy levegőt..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés