Bokros Lajos fogságban – összefogna 500 nap romeltakarításra

2013. november 27. 17:15

Bokros a választási rendszer fogságában érzi magát, Pusztai Erzsébetnek pedig csapdát állítottak. Ezért üzennek többek között Bajnainak, Mesterházynak és Gyurcsánynak.

Fogoly minden magyar, aki saját nézetei és hite szerint választana pártot” – mondta Pusztai Erzsébet a választási rendszerről. Ezért buzdítanak az összes ellenzéki szervezet összefogására, megszólítva Mesterházy Attilát, Bajnai Gordont, Gyurcsány Ferencet, Fodor Gábort, Ungár Klárát.

- És te Lajos, akiről azt terjesztik, hogy hazaáruló, Brüsszel-bérenc, aki csak arra vár, hogy sanyargathassa a népet, te mit akarsz? – kérdezi színpadiasan Bokros Lajostól Pusztai.

- És te Erzsi, aki összeálltál egy ilyen népnyúzóval, hogy az magára aggathassa a jobbközép és a konzervatív jelzőt, te mit akarsz? – válaszol rutinosan kérdéssel Bokros.

- Hogy mit? Félelem nélküli országot akarok, olyan országot, ahol nem az újkommunista vezér és a haszonleső talpnyalói diktálnak – fordul a kamera felé Pusztai Erzsébet.

Bokros Lajos azt szeretné a többi ellenzéki erőtől, hogy kössenek olyan szövetséget, ami biztosan leváltja az Orbán-kormányt, majd egy „500 napos romeltakarítást” követően tartsanak új, tiszta, szabad választásokat.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/60749