Baja

Harangozó: Nem voltam ott a videó átadásánál

2013. október 24. 12:07

Az MSZP frakcióvezető-helyettes közölte: megdönthetetlen bizonyítékokkal tudja igazolni, hogy nem volt jelen a bajai videó átadásánál. Harangozó bocsánatkérést és helyreigazítást vár az ügyben, és jogi kilátásokat helyezett kilátásba azokkal szemben, akik ezt nem teszik meg, vagy a jövőben azt állítják róla, hogy ott volt a felvétel átadásánál.

A szocialista Harangozó Tamás csütörtökön kijelentette, hogy nem volt jelen a bajai választási videó átadásánál. Az MSZP frakcióvezető-helyettese közleményében azt írta: „az első perctől kezdve világosan elmondtam, hogy a felvétel átadásánál nem voltam jelen. Ezt megdönthetetlen bizonyítékokkal (tárgyi bizonyíték és tanúvallomások) igazolni tudom”. Hozzátette: a napokban számos médium és politikus mégis olyan hamis látszatot keltő kijelentéseket tett, melyek szerint személyesen jelen volt a bajai videó átadásánál. Voltak, akik ezt egyszerű tényállításként közölték – jegyezte meg.

Harangozó Tamás tudatta, felszólít mindenkit, hogy haladéktalanul közöljön helyreigazítást és kérjen bocsánatot tőle az állítások miatt. Amennyiben a személyét érintő valótlan, rágalmazó állítások miatti helyreigazítások nem történnek meg, illetve ha bárki a továbbiakban a személyével kapcsolatban ezeket az állításokat megfogalmazza, jogi úton vesz elégtételt – tette hozzá.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/59418

Ajánljuk még a témában