Orbán fociőrülete nem ismer határokat

2013. október 2. 10:55

Mesterházy Attila
Facebook
Jövőre megduplázzák a stadionépítésekre szánt kiadásokat.

„Orbán fociőrülete nem ismer határokat, nem áll meg a felcsúti stadion és kitalálója házának kapujánál. Jövőre megduplázzák a stadionépítésekre szánt kiadásokat (kb. 36 milliárd forint) - ezt látjuk a költségvetésben. Ha már bevezették a mindennapos tornaórát, akkor nem kellene sokkal inkább a gyerekek iskolai tornatermére többet fordítani, hogy ne a lépcsőkön, folyosókon és még ki tudja hol róják a köröket, s lihegjenek egymás nyakába? Normális ország ez? Azzá kell tennünk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Teljesen egyetértek Meseházyval, én is utálom a focit.
Sajnos az mszp-t még jobban...

Mesterházy jobban tenné, ha ebben a témában hallgatna.

2004-ben egy írás jelent meg; Gyurcsány sportminisztersége: "Lenne itt még dolga" címmel - http://magyarnarancs.hu/belpol.. - amelyhez hozzáolvasva más média felületeken megjelent írásokat, figyelembe véve saját tapasztalatokat is, mind bizonyság arra, hogy Mesterházynak és volt miniszterének illene kisebb mellényt felvenni e témában.

Itt olvasható Mesterházy teljes 2004 éves parlamenti hozzászólása:

http://www.parlament.hu/naplo3..

Válaszok:
Berecskereki | 2013. október 2. 12:17

http://www. nélkül a link
parlament.hu/naplo37/159/n159_091.htm

Szerintem a beszéd önmagában kevés, így ennek önmagában az olvasatomban nincs jelentősége. A jelentős a tett, a cselekedet, majd ennek összhangja a kijelentéssel, állítással, érveléssel.

Természetesen az is igaz, hogy amit a mostani kormány végzett, lehetett volna másként, talán még jobban is végezni. Azonban az sem elhanyagolható tény, hogy amikor szükségessé vált a korrekció, azonnal végrehajtották. Ma a világban olyan társadalmi, politikai, gazdasági helyzet van, amikor a dolgok egyik napról a másikra változnak és sokszor azonnal kell dönteni. Ilyenkor óhatatlanul nagyobb a hibalehetőség. Azonban dönteni kell, mert még a rossz döntés is jobb, mint az amikor a lovak közé csapjuk a gyeplőt és hagyjuk, hadd menjenek arra, amerre nekik tetszik.

Nem tartom jónak és célravezetőnek, ha alapból minden megkontráz, ellenez valaki, anélkül, hogy B-t is mondjon. Az elmúlt három évben - nagyon úgy néz ki a kampányt is ez fogja uralni - a lejáratás, a mindent ellenezni volt a fő cél és nem a közös gondolkodás, a közös útkeresés. Az ellenzék egy részéről ez a szövetség féle keresés sem más, csak másként van csomagolva. Szerintem nem lesz célravezető és a szembenállás még tovább fog fokozódni, ha a választók ezt nem veszik észre és ezeket a pártokat nem juttatják oda, ahova az SZDSZ-t. Amennyiben ez 2014-ben megtörténne, talán 2018-ra kialakulnak egy megfelelő politikai vezető elit és akkor az ország elindúlhatna azon az úton, amely nem a bukdácsolás, a húzd meg ereszd meg gazdaságpolitika talaján nyugszik. Amely nem 23 éve van így, hanem közel 40 éve.

LOL
Ennél sokkal jobbat ajánlok. Festessék meg Obulussal az SZDSZ-MSZP-s politikusok arcképeit és kiemelkedő cselekedeteit melyek az ország majdnem csődbe jutását eredményezték. Ahogy elnézem, Obulus biztos hiteles, elfogulatlan képeket tudna festeni kék alapszínnel. ;-)

"Ez nektek való. 70-es IQ-val."

Az előjelet miért hagytad le a 70 előtt? Elfogult vagy a festők irányában? ;-)

Szerintem az első bekezdést is érted, melynek lényege; nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem az miként cselekszenek. Ezért írom, mondom mindig a cselekedet és a beszéd összhangja a fontos. (A sorrendiséget sem szabad felcserélni.)

LOL
Pajtás! Te azt szeretnéd, hogy a Gúnár szaporodjon? Miért nem te teszel róla, miért mást biztatsz a szexre? Csak nem a harangkötél esete forog fenn? :-)

:-)
Na ja! Főleg, ha az osztrák szót ketté vesszük. Valahogy így; oszt és rák.

:-)
Nem győztél meg, de elfogadom a válaszod, mint egy véleményt, amelynek van némi - nem nemi! - alapja.

ilyen comming outot is régen olvastam :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés