Vadai Ágnes szerint létrejött egy „tahófrakció” a parlamentben

2013. szeptember 11. 12:13
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a parlamentben létrejött egy „tahófrakció” nőkkel megalázóan bánó politikusokból. Internetes szavazással döntenék el, ki legyen a „tahófrakció” vezetője.

Vadai Ágnes szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján annak apropóján mondta ezt, hogy Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a parlament keddi ülésnapján Szél Bernadett LMP-s képviselőnek azt felelte: „attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos”. Emellett butaságnak, baromságnak minősítette az ellenzéki képviselő szavait, és azt tanácsolta neki, hogy a „miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára”. Szavaiért Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója kért elnézést.

Vadai Ágnes a volt fideszes, jelenleg független Balogh József mellett ‒ aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát ‒ öt politikust nevezett a fiktív képviselőcsoporthoz tartozónak, amiért a DK szerint megalázó megjegyzéseket tettek nőkre: az államtitkárt, a fideszes Tasó Lászlót és Varga Istvánt, a kereszténydemokrata Karvalics Ottót és a jobbikos Szávay Istvánt.

A DK elnökségi tagja hosszasan idézte ezen képviselőknek a DK szerint sértő kijelentéseit, és „XY kromoszómásoknak” nevezte őket, mondván, „igazi férfi és úriember ilyeneket nem mond”. Vadai Ágnes azt mondta, szavazást indítanak az interneten, kit válasszanak a „frakció” vezetőjének.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vadai már megint a csalitosban császkál. Nem lesz ennek jó vége, ha jön a vadkan. Bár ki tudja....

Csakhogy ő nem szakács, hanem markotányos.

Az Bors online szerint Vadai 70 év körüli férje egy fiatalabb nővel kavar, és válni fognak.

Vadai férje tehát lecseréli öregecskedő feleségét, ahogyan azt Gyurcsány ecsetelte anno.

http://borsonline.hu/cikk.php?..

Tökéletesen így igaz, főleg, ha szakpolitikáról van szó. Szerintem az a visszás, ha valaki nemi mivolta miatt gondolja azt, hogy baromságokat beszélhet és ha szóvá teszik akkor egyből női mivoltára, udvariaságra stb hivatkozik, mesze eltolva azt, hogy miért is kapott birálatot.

Van nagyon sok női szakpolitikus, aki valóban kiemelkedő és bizony kemény vitákat is vállalva érvekkel operál, sikeresen. Jelen esetben és sok más esetben sem erről volt szó.

Ez úgy van, hogy aki pofonokat oszt az állja is, ha visszakapja.

Érdekes modon a ballibsiknek a mániája a női kvota bevezetése a képviselői, vállalati vezetői, stb helyeken. Ezzel azt érik el, hogy devalválják saját magukat, mikor nemi kritériumokat határoznak meg a tudás és a rátermetség helyett. Ne csodálkozanak, ha fricskákat kapnak azok akik épp nem a leg megfelelölöbbek egy adott szituációban.

Vadai Ágnes a Fidesz-székház előtti tüntetésen kijelentette, hogy ő nem cigány, hanem „büszke kun”. Vajon mit szólnak hozzá a kunok. Lehet, hogy nem is kun, hanem konok?

http://www.youtube.com/watch?v..

Igen. Így ír egy kiváló nyelvtanos;"egy pár rátermett női helyesen író. ;-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés