Bajnai-Tavares-fesztivál készülődik a Fidesz szerint

2013. július 12. 13:24

A Fidesz szóvivője szerint a baloldal még mélyebbre süllyedt: nemcsak hogy a hazája ellen szavaz az EP-ben, de együtt fesztiválozik Rui Tavaressel. Hoppál Péter szerint kiderült, hogy a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM, illetve Rui Tavares közösen szervezik és támogatják az európai liberálisok Magyarországra tervezett fesztiválját.

Hoppál Péter szerint kiderült, hogy a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM, illetve Rui Tavares közösen szervezik és támogatják az európai liberálisok Magyarországra tervezett fesztiválját és a jövő héten a Velencei-tó partjára invitálják azokat, akik a Tavares-jelentést meg akarják ünnepelni. Azok a politikusok, azok a hazájuk ellen szavazó baloldaliak, akik ilyen módon lejáratták magukat, most erkölcsileg még mélyebbre süllyednek, hiszen közösen fesztiváloznak itt, Magyarországon, Tavaressel.

Ráadásul Hoppál szerint a fesztivál szervezői és résztvevői között a Bajnai-gárda azon tagjai is feltűnnek, akik a Fidesz-székház elleni erőszakos és törvénytelen támadást szervezték és lebonyolították, vagyis Hoppál Péter szerint Bajnai Gordon „lebukott, mert hiába tagadja, hogy bármi köze lett volna az erőszakos akcióhoz” – tette hozzá Hoppál Péter. Hoppál Péter szerint ezzel az is nyilvánvalóvá vált, hogy a 2010-es választási vereségbe beletörődni képtelen magyar balliberális oldal minden lehetőséget megragad, hogy Magyarországot lejárassa. A Fidesz álláspontja szerint egyértelmű, hogy a magyar balliberális oldal áll a Tavares-jelentés mögött, és „erkölcsileg még mélyebbre süllyedt” azzal, hogy ezt egy fesztivállal meg is ünnepli. Hoppál Péter egy múlt heti felmérésre hivatkozva hangsúlyozta: „a magyar emberek zöme mérhetetlenül igazságtalannak tartja ezt a jelentést”.

A Magyar Nemzet csütörtökön írt arról, hogy a jövő héten a Velencei-tó partján rendezik meg a Zöld Nyári Egyetemet. A négynapos fesztivál „Európa liberális politikai erőinek egyik legnagyobb találkozója” – írta a lap.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/54986

Ajánljuk még a témában