Nem selejtezték le Gyurcsány szakdolgozatát

2012. április 10. 8:48
A PTE főlevéltárosa az egyetem sajtóreferense által közöltekkel szemben azt nyilatkozta a Magyar Hírlapnak, hogy csak 2000 utáni szakdolgozatokat vettek át, és azokat sem selejtezték le.

Intézményünk valóban vett át letétként a közgazdaság-tudományi karon született szakdolgozatokat, de ezek közül a legkorábbi 2000-ből való. Az átvett dokumentumokat a levéltár nem selejtezte” – közölte a Magyar Hírlappal a Pécsi Tudományegyetem (PTE) főlevéltárosa. A Lengvári István által elmondottak cáfolják a PTE sajtóreferensének korábban elmondott szavait, aki korábban azt nyilatkozta a lapnak, hogy Gyurcsány Ferenc 1991-ben, a közgazdasági karon készült szakdolgozatát 2003-ban átadták a levéltárnak, ahol öt év után leselejtezték azt.

A volt miniszterelnök másik, 1984-ben, szőlészeti témában készült diplomamunkája is eltűnt.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végképp megbuktál, Ferkó. Örökre. Ezt már a híveid sem tudják magyarázni.

Ha érti, ha nem, halott.

No, törheted a fejed, táncoslábú! Ebből hogy mászol ki? Legalább addig sem orbánozol naponta(?)

Hagyjunk már nekik egy kis időt; nem olyan könnyű egy jó szakdolgozatot megírni.

Na ha befejeztuk a GYF froclizasat, mert a dolgozatai nem fognak elokerulni nezzuk ki volt az aki Schmitt-et tamadta. Van am itt egy masik doktorkank. Mesterhazy Attila. A Wikipedia szerint a kovetkezo tanulmanyokat folytatta. Valyon az o idozojelei mindenhol jol lettek kiteve?

1992-től a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemre járt, ahol 1995-ben ahol Általános közgazdasági szakon kiváló Közgazdasági záróvizsgát tett, 1997-ben kitüntetéses közgazdasági oklevelet szerzett Nemzetközi kapcsolatok főszakirányon, Európa, illetve Európa tanulmányok II. mellékszakirányon. 1997 szeptemberétől a BKE Nemzetközi Kapcsolatok PhD-programjának ösztöndíjasa Európai Unió szakosodással, ahol a kutatási területe Az EU regionális és támogatási politikája volt. 1999. január 12-én summa cum laude minősítéssel tette le a doktori szigorlatot a Budapesti Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen. 2004-től doktorandusz hallgató a Testnevelési Egyetem doktori képzésén. Felsőfokú angol és spanyol nyelvtudással rendelkezik.

Bajnai Gordon tanulmanyai a wikipediarol.

Baján nevelkedett, a III. Béla Gimnáziumban érettségizett. 1991-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán. Közösségi és szakmai munkájáért Pro Universitate díjat kapott. Bajnai aktív volt az egyetemi diákközéletben. 1987-ben a Független Hallgatói Tagozat első elnökeként ő szervezte a Közgazdasági Egyetemen a menzabojkottot a közétkeztetés minősége miatti tiltakozásul. Ezt követően a Magyar Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsának Nemzetközi Bizottságának elnökeként együtt dolgozott többek között Stumpf Istvánnal is. Négy évig vezette a középiskolás fiatalok érettségire való felkészítésével foglalkozó Studium Generale történelem szekcióját. Bajnai részt vett a rövid életű Új Nemzedék Mozgalom nevű ifjúsági szervezet létrehozásában – Schiffer Andrással együtt –, amelyet Gyurcsány Ferenc a KISZ-utód Demiszből való távozása után alapított.

Debreczeni József Az új miniszterelnök című könyve szerint Gyurcsány Ferencet Bajnai neve közös focizásokra, sörözésekre és hosszú esti beszélgetésekre emlékezteti az 1980-as évek végén.

Szanyi kapitany igen rovid tanulmanyi sora a wikipedia szerint.:

1975-től a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakos hallgatója, 1980-ban diplomázott,1988-ban egyetemi doktori címet szerzett. Angol, német, olasz és orosz nyelven beszél.


Ez az ember is doktor???? Es tud ilyen sok nyelven? Tessek mar mondjuk olaszul feltenni egy ket kerdest neki, nezzuk meg hogy mit tud.

Nem talalom Dr Vadai Agnes oneletrajzat a netten. Ha valaki ugyesebb nalam, adja kozze.

A vajon szot valoban j-vel irjak. Ez egy olyan hiba amirol mar nem fogok leszokni, csak ennyit tudtal kifogasolni?

Es Bajnainak nem kellett volna elvennie azt.

Ugye azt akartad irni, hogy : Na, es?

oh még mindig pattog a labda?

Ki az a Gyurcsány, amúgy?

le volt selejtezve, csak egy bizonyos személy, illetve tömörülés ébren tartja és szinen,,,nah melyik ez..?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés