Heti Válasz: Alig van bizonyíték Hagyó ellen

2012. április 5. 9:40
A Heti Válasz összegzése szerint a közel ötven bűneset közül csupán hármat ró fel Hagyó Miklósnak az ügyészség a BKV-per vádiratában. Nem sikerült ugyanis rendesen alátámasztani a bűntényeket. Demszky Gábor, Puch László és Hatvani Szabó János még csak tanúk sem lesznek.

Ízekre szedte” a legfrissebb Heti Válasz a BKV-per vádiratát, amely a lap szerint még a Hunvald-pernél is enyhébb ítéletet vetít előre. A dokumentumban a feltételezett bűntényeket ugyanis alig sikerült tárgyi bizonyítékokkal, vagy több egybehangzó vallomással alátámasztani. Kivételt egyedül a BKV pazarló végkielégítési gyakorlatának leleplezése jelentett. Bár a vádirat általános része „kvázi” maffiafőnökként jellemzi Hagyó Miklóst, a közel ötven bűneset közül mindössze hármat rónak fel a volt MSZP-s főpolgármester-helyettesnek – írja a lap.

A Heti Válasz kitér arra is, hogy noha a vallomásokban többször előfordul Demszky Gábor, Puch László, illetve Hatvani Szabó János neve, ők nem hogy vádlottak, de még csak tanús sem lesznek a perben.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

50 ügyből csak hármat rónak fel neki. Naná, mert ha a többit is a nyakába varrnák, akkor Hagyó sem lenne annyiban-hagyó, s orrlikig belecsúszna az ügyekbe Demszkáj is. Őt viszont valamiért nem lehet érinteni sem.

Nem hiszem, hogy a Demszkyről ne lenne szó, és azt sem akarom elhinni, hogy nulla felelősséggel bele lehet ülni a főpolgármesteri székbe. Ha így van, akár egy debil is ülhetne ott és szórhatná a pénzünket szerte-szana.

hehe...azt bafhatod :D

kérdezd meg Tónit erről :D nála van a legtöbb, az meg ugye hozzáadódik a budapestihez

és a Parlamentben az lmp-n és a jobbikon kivül senki nem ülne :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés