Bencsikék megmentették a jobboldali média becsületét

2012. március 29. 12:20
http://www.echotv.hu/images/multimedia/12869.flv
Bencsik András, Kerényi Imre és társaik tegnap hitet tettek Schmitt Pál mellett és a részükről lezárták az ügyet.

Bencsik András tegnap arról beszélt: a Demokrata Körbe áradnak a jó hírek, Schmitt Pál doktori disszertációja pedig nem lesz elvéve. Beszélgetőtársai szintén megvédték Schmitt Pált, szerintük az államfő ellenségeinek nem lett igazuk, és nem áll meg a plágiumvád.

Bencsik: Erről majd jó lesz, ha elgondolkodik, a mondjuk így, a magát nemzetinek valló média, hogy nagyun csúnya dolog lapítani amikor valaki közülünk bajba van és ezt máskor ezt a bűnt ne kövessük el, de megmentetted (Hernádi Zsuzsa) a jobboldali média becsületét a Demokratában, én nagyon büszke vagyok erre, hogy ezt összehoztuk, remélem ti is örültök, Imre.

Kerényi: Kérem szépen, a levadászás nem sikerült, megbukott a merény, megbukott ez az aljas merény. 1992-ben tömegesen és iparszerűen így születtek a kisdoktori disszertációk. Ezt állapította meg a bizottság lényegileg, akkor ez így ment, akkor egész mások voltak a követelmények. Túl vagyunk rajta, kész.

Bencsik: És akkor egy kommentárt még annyit hadd fűzzek hozzá én is. Nem ez volt a bűne Schmitt Pálnak. Schmitt Pálnak az volt a bűne, hogy kinyílvánította becsületesen, őszintén, hogy a maga részéről megtiszteltetésnek tekinti, hogy mint köztárssági elnök részt vehet abban az országépítő munkában amit az Orbán kormány kezdett el a kétharmados felhatalmazás birtokában. Micsoda?! És akkor elindult a vadászat ellene.

Kerényi: Hát persze azt várták vagy várták volna el tőle, hogy menjen ki Olaszországba és sikítozzon, hogy oda a magyar sajtószabadság meg ilyen. Ugye a Göncz Árpád apukát utánozza, hát ugye erről szó nem lehet.

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kíváncsi vagyok a következő adásra

Felul kell vizsgaltatni az osszes doktorit. Itt mar a nemzetkozi hirnev a tet. Ha a rendszer volt a hibas akkor azt ki kell mondani es akik benne voltak a zsirozasba meg kell nevezni. Az altaluk kiadott doktori cimek ugyan ugy nem ernek semmit mint ahogy most a Schmitt-erol allitjak.

Ezzel kell szembenezni most.

Meg kell indulnia a tudomanyos vilagban is a megtisztulasnak. Kezdjuk azokkal, akik iteletet mondtak. Hol is vegeztek ok, meg tudjak-e vedeni a sajat diplomajukat? Utana azok akik megtudjak, johetnek ellenorizni a tobbieket.

Tehat akkor kezdjuk meg vizsgalni a SOTE-s vezetok diplomajat is.

Válaszok:
gross | 2012. március 29. 13:29

Mi tart vissza?

Válaszok:
bookmark | 2012. március 29. 15:04

"Schmitt pár doktori címét jóváhagyta az egyetem..."

ÁÁÁÁÁÁÁÁHHH...ez teljesen kész.

Persze tegnap még ők se tudták, ami ma kiderült. Mindegy, plágiumot nem védünk.

legutolsó csicskák.

És baszki a hírtv, echo, m1, m2, duna stb. ilyenekkel van tele. szolgalelkű faszfejekkel, akik csak arra várnak, hogy megmondják nekik, mit gondoljanak. A nézőik (főleg: echo, hírtv nézői)is ez a kategória, egyébként.

Ettől eltekintve ez a műsor típikus talking point-okról szól. tudják hogy a nézőknek mire csorog a nyála.
Vízkészlet, bazmeg...arról nem beszéltek, hogy az "Alaptörvény"-ben semmi garantált védelem nincs a magyar földet illetően?

És mindenki vegyen magyar állampapírt....ez kész. mi a faszból?

saját pénz, hülyegyerek... az lenne a legfontosabb, hogy a magyar _hitelpénz-gyártást_ a kereskedelmi bankoktól az állam (MNB) és a magyar bankok kezébe visszavenni.

az államkötvény kamatozó adósság, hitel, amit az államnak kell visszafizetni a hiteleseknek.

A(z állam által kibocsátott) pénz viszont nem kamatozik, és azt rögtön be lehet fektetni, normális pályázatok útján elosztva. Tehát kell egy normális támogatási, pályázati rendszer, és az azt értékelő apparátus. A hatékonyság a lényeg. Valahol muszáj elkezdeni.

Válaszok:
Winston Smith | 2012. március 29. 13:32

Tehát egyrészről: magyar bankok által kibocsátott hitelek, másrészt: Az állami pénzjegynyomda által, megfelelő mennyiségben kibocsátott pénzjegyekre kel itt gondolni.

vagy '99, vagy 2001 óta, a kettő időpont közül valamelyik.

És? ez a kötelessége!

Szerencsétlenek, mint a japán katonák, akiket ott felejtettek egy csendes-óceáni szigeten a II. vh után...

én sem tudom biztosra, hogy mikor, valahogy úgy.:)

Egyébként egyszerű feles -még csak nem is kétharmados- törvény. Ezt megváltoztatni.

Mondjuk arra, hogy a gazdaságból kieső pénzmennyiséget is pótolni lehessen. A bankok hitelezését vissza kell fogni, és a kieső hitelpénz (számlapénz) helyére készpénzt forgalomba helyezni.

Tehát: virtuális pénz helyére valós pénzt helyezni. ezzel párhuzamosan a magyar bankok kezébe átcsoportosítani a hiteleket. Így a magyar pénz többsége a magyar bankrendszerben és a lakosságnál lenne, nem pedig a raiffeisennél meg a többi hiénánál.

Ezt a szellemet mar kiengedtek a szocik a palackbol. Itt mar arrol van szo, hogy egy magyar doktori sem ervenyes amiota a Times-ban megjelent a hir. Ha Schmitt Pal-t be kell aldozni, annak ara lesz. Mindenkeppen olyan hitelesnek elfogadott, tehat kulfoldon szerzett diplomaval rendelkezok lehetnek azok, akik most a SOTE es az osszes tobbi egyetem osszes oktatojanak a diplomajat hitelesithetik. Azok akik megfelelnek ellenorizhetik a tobbieket akik valaha kiadtak diplomakat es azok, akik itt megfelelnek ellenorizhetik megint a szakdolgozatokat. Nem lesz mas lehetoseg, mert a kulfoldon dolgozo magyarok sorba fogjak elvesziteni az allasukat teljesen mindegy, hogy melyik politikai iranyzathoz tartoznak.

Tehat az elso kerdes. Kik vettek reszt a Schmitt doktorijanak az elbiralasaban? Ezek nev szerint mettol meddig dolgoztak? Ezen idoszakok alatt kik voltak az adott intezmeny vezetoi, mert nyilvan ok is felelosek? Ezek mely idoszakban dolgoztak? Ez lefed egy jo par ezer diplomat, amit ervenyteleniteni kell es meg kell talalni a modjat annak, hogy az erintettek milyen modon tudjak ujra irni vagy megvedeni a diplomajukat ma. Esetleg egy uj master-t elvegezhetnek.

Válaszok:
gross | 2012. március 29. 15:32

Ebredezzel. Akinek a doktorija nem hiteles ott az elbiralo sem hiteles. Ahol az elbiralo nem hiteles, ott az osszes doktori nem hiteles.

hurrá! akkor felülvizsgáljuk az összes doktorit!?
a privatizációt meg nem? az törvényes volt!(?)
gyurcsány sötét üzletei meg már megtámadhatatlanok!?
ne má'!

Nagyon fel vagy zaklatva, úgy látom. Nyugodj meg, nem fogják a külföldön dolgozó magyarokat kirúgni (nem tudom, jól értem-e, hogy most bosszúból ezt szeretnéd).

Ha van alapos gyanúd azzal kapcsolatban, valakinek a disszertációja plágium, akkor azt terjeszd elő. Csak így lehet ezt.

Válaszok:
bookmark | 2012. március 29. 19:04

Nem jol ertetted, nem akarok bosszut allni senkin. Sot attol tartok, hogy azok akiknek az az erdeke, hogy a kelet-europai vendegmunkasoktol megszabaduljanak jol fog jonni ez a tortenet. Amugy pedig Schmitt egyedul nem tudott volna eljutni a mostani helyzetig, ugyhogy vedd az elozo irasomat figyelmeztetesnek es ne az en bosszumnak, mert en elore szoktam megjosolni azt, ami esetleg masoknak nem tetszik. Barcsak ne lenne mindig igazam.

Arany drága szíveim! Ha nekem egyetlen egyszer is keresztény erkölcsről, polgári tisztességről egy büdös szót is mer itt a Mandineren szót ejteni valaki, és ezekre hivatkozással bárki is a másik pártot ócsárolja, hát ezt nyilvánosan kikacagom, sőt arcbe szellentem!
Egyetlen jobboldali konzervatív f@szkalap nincs az országban, aki makulátlan lenne, akire ne lehetne a saját régi szarát nyakába önteni? No, gratulálok! Ennyit a ti konzervatív értekrendetekről, köcsögök!

Tisztában vagyok vele...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában