Védjen meg téged Gyurcsány Ferenc

2010. november 22. 09:25

Gyurcsány Paul Lendvai galád üldöztetését felhasználva úgy tesz, mintha őt is a rohadék jobboldali média bántotta volna pártutasításra.

„Gyurcsány Ferenc Lendvai-védő harcos blogbejegyzése mégis fontos kordokumentum. Hogy a volt miniszterelnök nem foglalkozik a Heti Válasz által nyilvánosságra hozott dokumentumokkal, abban semmi meglepő nincs. Úgy egy kicsit kínosabb lenne a helyzet, ha valami konkrétumot is mondani kellene, és az sehogy sem illene bele a mocskosjobboldal, meg a Fidesz ráuszította erre a derék emberre a lakájmédiáját ügymenetbe.(...)

Gyurcsány Ferencnek, ennek a szerte e hazában párját ritkító európai demokratának eszébe nem jut (mert nem is juthatott), hogy egy szerkesztőség másként is működhet, mint amihez ő hozzászokott. A Fidesz-utasításra működő Heti Válasz képen valószínűleg épp a Fidesznél röhögnek a leginkább, és még csak nem is jókedvükben.

Persze Gyurcsány Ferenc ügyes, hiszen Paul Lendvai feltételezett galád üldöztetését felhasználva úgy tesz, mintha őt is a rohadék jobboldali média bántotta volna pártutasításra. A képlet egyszerű: itt van a csupa derék baloldali-liberális társaság, meg a gonosz ellenoldal, és kész. Ebben a kétdimenziós világban tökéletesen érelmét veszítik a tények meg a valóság, hiszen már csak az számít, hogy a legdemokratább blogger kit hova sorol be.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/15568