Budapesten és Szegeden is indul a kétfarkú kutyapárt

2010. augusztus 1. 10:26
Négy év után ismét örök életet, ingyen sört és adócsökkentést ígér a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, mely Budapesten és Szegeden szeretne elindulni az önkormányzati választásokon. Szegeden 2000, Budapesten pedig több, mint 10 000 kopogtatócédulát kell összegyűjteniük.

Aktivistákat toboroz a kétfarkú kutyapárt: Szegeden és Budapesten is szeretnének elindulni egy polgármesterjelölt indításával az önkormányzati választáson, hogy megmutassák, nekik is vannak jó híreik. Szegeden kétezer, míg a fővárosban tízezer ajánlószelvényre van ehhez szüksége az MKKP-nek. Hogy a kétfarkú kutyapárt hatalomra kerülve mit tenne az országgal, azt a Hírszerző gyűjtötte össze.

Ne kelljen dolgozni, legyen pénz

Pénzosztással, jamaikai puliexporttal és a négyes metró építésének leállításával lábalna ki Magyarország a gazdasági válságból az MKKP tervei szerint. A munkanélküliek számát nem csökkentenék, hanem növelnék, szeretnék ugyanis azt elérni, hogy ne kelljen dolgozni, cserébe viszont legyen pénz, álláspontjuk szerint az emberi fajhoz ugyanis nem méltó a munka. A kétfarkú kutyapárt rendet tenne a hétköznapokban is: azt szeretnék, ha minden cigarettásdobozban húsz szál lenne, valamint fontosnak tartják azt is, hogy minden öt centiméternél mélyebb pocsolyába közmunkások azonnal helyezzenek egy sárga gumikacsát.

Az LMP is kapott vetélytársat, írja a Hírszerző: az MKKP ugyanis befoltozná az ózonlyukat és megállítaná a globális felmelegedést. Azt szeretnék, ha nemcsak a Magyarországon élő, hanem a határon túli magyarok is örökké élnének, ezért megszüntetnék a betegségeket is. A párt külpolitikája a Szíriusszal történő szabadkereskedelmi egyezmény megkötésében merülne ki. Az az ígérete a pártnak, hogy a szegedi Dugonics téren kikapcsolják a zenét, a Hírszerző cikke alatti első hozzászólás szerint már teljesült is.

Bukovics Martin
2010. August 1. 10:46
Úgy tudjuk, Horváth Csaba a fenti hír hallatán lemondott a budapesti polgármester-jelöltségtől. „Ennyi mindent még én sem tudok megígérni az embereknek, bármennyire is szeretném!” - nyilatkozta kétségbeesetten az újságíróknak a szocialista jelölt.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elég nagy faszság, hogy ezt a komcsi elterelő dumát beeszitek és még ilyen szorgalmasan kommentelitek is.. Ilyent érdemelnétek....de ez a nép ennyire nem dehenerált egyelőre!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés