Jávor: Az MSZP törődjön magával

2010. július 12. 17:31

Az LMP főpolgármester-jelöltje szerint az MSZP-nek inkább a saját jelöltjével kellene törődnie, nem egy másik autonóm párttal; és az MSZP sokkal jobban járna, ha arra koncentrálna, hogy ne tegye nevetségessé önmagát. Jávor Benedek arra reagált, hogy a szocialista párt szerint vissza kellene lépnie Tarlós István javára.

Jávor Benedek kijelentette: az LMP a saját szavazói felé tartozik elszámolással. Rossz gyakorlatnak nevezte, hogy az MSZP „hónapok óta mással sem foglalkozik”, csak az LMP-nek próbálja megmondani, hogy mit csináljon. Szerinte az MSZP-nek inkább a saját főpolgármester-jelöltjével kellene foglalkoznia.

A politikus szerint Molnár Zsolt is inkább Horváth Csabának adhatna tanácsot arról, hogy ne nyilatkozzon olyan „légből kapott és teljesen megalapozatlan dolgokat”, mint a BKV ingyenessé tétele. Szerinte az MSZP sokkal jobban járna, ha arra koncentrálna, hogy ne tegye nevetségessé önmagát, illetve ha megpróbálná felépíteni a jelöltjét ahelyett, hogy egy másik, autonóm párt belügyeibe akarna beavatkozni.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/10381

Ajánljuk még a témában