Visszataszító üzenet Brüsszelből: Von der Leyen a legnagyobb veszély közepette rúgott bele a magyarokba

2024. szeptember 20. 22:22

Erre a szándékos vagy véletlen anomáliára Orbán Balázs hívta fel a figyelmet.

2024. szeptember 20. 22:22

Nyitókép: AFP / Alessandro Della Valle

Az Európai Unió tízmilliárd eurót bocsát rendelkezésre, hogy segítse az árvíz sújtotta Közép-Európát  – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az X-en.

A bejegyzésében közölt európai országok között azonban nem szerepel Magyarország zászlaja, így az egész üzenet azt sugallja, mintha hazánk nem részesülne a támogatásból.

Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ausztria és Románia zászlaja azonban ott szerepel Ursula von der Leyen bejegyzésében.

Erre a szándékos vagy véletlen anomáliára Orbán Balázs hívta fel a figyelmet pénteken. „Esti feladvány: melyik ország zászlaja maradt ki Ursula von der Leyen X-bejegyzéséből? Abból a bejegyzésből, ahol az EU őszinte szolidaritásáról és támogatásáról biztosította az árvíz sújtotta országokat… Magyarország meg fogja csinálni, akkor is, ha nem kapunk segítséget Brüsszelből” – írta Orbán Balázs.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Magyarország egyik kulcsiparága rejlik a súlytalannak szánt portfólióban.

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. szeptember 23. 08:54
Rosszindulatú gonosz pofája van ezt látom minden egyes fotón amin ez a szarházi náci kurva van.
bigfater73
2024. szeptember 22. 08:31
Farkasok Dala. "Részünk minden nyomor... De szabadok vagyunk!" Aki Magyar az nem tagadja meg Petőfit, pláne nem a pénz végett! 24
SABOTAGE
2024. szeptember 22. 06:47
Von der Leyen egy szemét dög, de orbánéknak is sokat kellett harcolni, hogy elveszítsünk sok ezer milliárd forintot, nem csak az árvizi segélyt!!! Úgy hogy tisztelt pedofideszes szavazók csak így tovább, majd a királyotok megold mindent, csak közben a magyar emberek java része holt csóró lesz, a burzsoá hűbéri társadalom meg teljesen kiépül, Ez az elmúlt 14 év gyümölcse birkák!!!!
atti64
2024. szeptember 21. 21:30
EGY NÁCI KURVÁTOL MIT VÁR AZ EMBER???????????????????????,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!