Összekapaszkodva, szervezetten rontott neki Orbán Balázsnak a Telex, a 444, a Magyar Hang, Magyar Péter és Török Gábor (Fotók)

2024. szeptember 26. 13:53

Képernyőképek igazolják: remek az együttműködés, teljes az összhang Magyar Péter, Török Gábor és a baloldali sajtó között.

2024. szeptember 26. 13:53
Szervezett támadás Orbán Balázs ellen

„Az úgy volt, hogy beszélgettünk Orbán Balázzsal közös műsorunkban, a Stratégiai részlegben, amelynek széleskörű reklámozását a TISZA Párt médiagépezetének ezúton is köszönjük. Az első epizódban a kötcsei beszédről, a másodikban a migrációról beszélgettünk, a tegnap kikerült harmadikban eljátszottuk, mit mondott volna Orbán Balázs Magyar Péternek akkor, ha utóbbi ki mert volna állni vele egy vitára – és szóba került David Pressman amerikai nagykövet is, aki ezredszerre is előhozakodott gyomorforgató konzervpárhuzamával arról, hogy a magyarok 1956 népeként igazán tekerhetnének néhányat az Ukrajna színét-virágát felemésztő háborús húsdarálón.

Balázs ekkor azt találta mondani: épp 1956 miatt tudjuk, hogy háborús veszélyben nem úgy érdemes cselekedni, ahogy Volodimir Zelenszkij tette. S emiatt azt mondják az elemi szövegértésre képtelenek, hogy Orbán Balázs szerint Magyarország nem védekezne, ha megtámadnák. Propaganda, persze – de választ érdemel”

– foglalta  össze Kohán Mátyás, a Mandiner munkatársa a Telex, a 444, a Magyar Hang, Magyar Péter és Török Gábor szinte egyidőben közéttett reakcióját, amely már-már késeit feni a miniszterelnök politikai igazgatójára. Erről itt olvashatnak részletesebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Összefogott Magyar Péterrel a baloldali sajtó

Arról, hogy mindez, hogyan a zajlik a valóságban, összeollóztunk olvasóinknak néhány képernyőképet. Amelyből jól látható: néhány perc különséggel egy féltucat cikket írt a baloldali sajtó, mintegy kiforgatva Orbán Balázs szavait (fenti kép). Ezek felkutatásához ráadásul nem kellett sokat keresgélnünk, a Telex.hu-nak például cikkünk írásakor a top 4 híre Orbán Balázs körül forog (lenti kép).

Telex, képernyőkép
Képernyőkép: Telex.hu

Orbán Balázs is reagált a baloldali portálok cikkeire

A minisztrelnök politikai igazgatója közösségi oldalán reagált a fent említett cikkekre. Mint fogalmazott:

A háborús propagandasajtó vonatán nincs megállás.”

„Magyarország álláspontja világos: nem látjuk értelmet a több mint két és fél éve zajló ukrán-orosz háborúnak, amiben több százezer ember meghalt, több százezer négyzetkilométer terület elveszett és egy ország megsemmisült. Hogy miért? A semmiért. A háborúnak nem szabadott volna elkezdődnie, illetve diplomáciai úton mielőbb véget kellett volna vetni neki. Mindenki sokkal jobban járt volna.

1956 magyar hőseit ezen mostani magyar állásponttal szembeállítani a külföldi finanszírozású propagandasajtó és a háborúpárti politikusok bevett módszere, amit felháborítónak tartok és minden alkalommal visszautasítok - ahogy az a mostani beszélgetésben is elhangzott! Jó lenne, ha végre vége lenne a háborúnak és a háborúpárti hazudozásnak!” – fejtette ki a politikus.

 

 

Összesen 677 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2024. szeptember 27. 02:16 Szerkesztve
Mondtam már, hogy a politikusok összevissza pofáznak és aztán csodálkoznak, hogy cirkusz lesz belőle? Kezdjük ott, hogy 1956-ban nem volt reguláris katonai ellenállás sem az októberi, sem a novemberi szovjet katonai intervencióval szemben, a hadsereg gyakorlatilag kimaradt a harcokból (illetve, ha jól emlékszem, egyetlen egy helyen és alkalommal volt, november 4-én hajnalban Budapesten, Pesterzsébeten, a Jutadombnál, ahol a kiskunmajsai lövészezred, talán, két ütege látott el őrszolgálatot és ők rálőttek a bevonuló szovjetekre --- ennyi). Orbán Balázs tévedhetetlennek hiszi magát és hülyeségeket beszél, ahelyett hogy alaposan átgondolná a mondókáját, ha utánanézett volna, nem hozott volna fel ilyen értelmetlen párhuzamokat és nem okozott volna feleslegesen politikai balhét.
Szerintem
2024. szeptember 26. 22:35
Ezt szokták csinálni a balfasz hazugság propagandisták. Olyannal vádolják meg a kormányt, amit ők akarnának csinálni, de azt nem mondhatják ki, mert azzal nem lehet választást nyerni. Hát ráhazudják a kormányra a saját népszerűtlen szarjaikat, hátha így megbukik a kormány és akkor hajrá, tényleg meg is csinálhatják azokat a szarságaikat.
Szerintem
2024. szeptember 26. 22:11 Szerkesztve
A tiszafostos, vagy a mögötte állók, mint pl Pressman kitaláltak egy számukra bukó, oximoront. OB békevágyát kiforgatva, abszolút kifejezték, hogy az USA gazdái a tiszafostos által, élesben be akarják lökni a háborúba Magyarországot.
Korn
2024. szeptember 26. 22:09
Kellett egy gumicsont, hogy a hívek ne petike balfaszkodásán rágódjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!