Orbán Balázs: Ha szükség lesz rá, én ott leszek fegyverrel a kezemben a Corvin köznél

2024. szeptember 27. 13:54

Mérceként pedig nem azoknak kell megfelelnem, akik a kommunista utódpártban ülnek ma – írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. szeptember 27. 13:54

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Nem állt szándékomban félreérthetően fogalmazni 1956 ügyében. Hiba volt részemről, és ha ezzel valakit megbántottam, akkor ezért elnézést kérek” – írta közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. 

Megerősítem, hogy ha szükség lesz rá, én ott leszek fegyverrel a kezemben a Corvin köznél

 – tette hozzá. Majd úgy folytatta: „Mérceként pedig nem azoknak kell megfelelnem, akik a kommunista utódpártban ülnek ma is, nem azoknak, akik lovasrohamot vezényeltek ellenünk 2006. október 23-án, nem azoknak, akiket külföldről fizetnek, és nem azoknak, akik csak a nőkkel szemben keménykednek.

Ezt is ajánljuk a témában

„Hanem elsősorban a saját családom már nem velünk lévő tagjainak kell megfelelnem, akik életüket adták a hazáért a szovjetek elleni küzdelemben, mint egyik dédapám; vagy szabadságukat adták a hazáért akkor, amikor a kommunista rendszer koncepciós per keretében börtönbe zárta őket, mint az egyik nagymamám.

Az ő emlékük és minden ‘56-os emléke legyen áldott!

– zárta bejegyzését a politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 18:14
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
files32
2024. szeptember 27. 18:10
Egyébként miért IS van női hangja Balázs néninek.
simonpali
2024. szeptember 27. 18:09
Orbán mármint a Viktor hivatalos álláspontja az hogy 56 ban mi vertük be az első szeget a kommunizmus koporsojába. Ez persze így nem igaz, a kommunizmus ettől még állt mint a cövek további legalább 33 évig. Orbán Balázs mondatai ennek a legendárium nak kétségtelenül ellentmondanak. Hiszen ha mi azt tanultuk meg 56 bol hogy nem érdemes egy erősebbnek ellenállni akkor nagyjából semmi közünk sincs a kommunizmus összeomlásához.
files32
2024. szeptember 27. 18:08
Az anyád picsájába leszel meg egy repülőn.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!