Orbán Balázs egyszerűen kimondta a nyilvánvalót

2024. szeptember 27. 08:42

Washington cselekedetei szégyenteljesek és gyalázatosak, és Ukrajna mint életképes nemzet végét jelenthetik.

2024. szeptember 27. 08:42
null
David P. Goldman
X.com

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

„Magyarország tudja, mi történik az amerikai megbízottakkal. Az USA 1956-ban Magyarországot Moszkva elleni lázadásra buzdította, majd félreállt, amikor az oroszok leverték a lázadást. Az USA olyan, mint egy gyerek, aki szétszedi az ébresztőórát, megunja, a darabokat a földön hagyja, és elsétál. Most az utolsó ukránig harcolunk. Washington cselekedetei szégyenteljesek és gyalázatosak, és Ukrajna mint életképes nemzet végét jelenthetik. Orbán Balázs egyszerűen kimondta a nyilvánvalót.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2024. szeptember 27. 20:12
Orbán Balázs az egyik legtehetségesebb fiatal politikus, okos, intelligens, muszáj megpróbálni eltávolítani. Sajnálom, hogy bocsánatot kért, nem volt miért, a rosszindulatú félremagyarázás úgyis tovább folyik.
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 16:50
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
kelemikes-2
2024. szeptember 27. 13:21
Kimondta a NATO egyik legerősebb vezetője: hamarosan átlépjük azt a bizonyos vörös vonalat Mindegy, mit csinál Putyin.
kelemikes-2
2024. szeptember 27. 13:20
Az orosz-ukrán háború előtt még a szabadságharcosok nemzete voltunk Orbán Balázs szerint, és 1956 üzenete a nemzeti függetlenség védelme volt. Ma inkább azt tanulta a forradalomból, hogy ha háborút indítanak ellenünk az oroszok, inkább ne védekezzünk. Súlyos ellentmondások a korábbi és a mostani nyilatkozatok között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!