Átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját Dúró Dóra

2024. szeptember 23. 13:44

A Mi Hazánk politikusa kiállítást megnyitó Karácsony Gergelyt és László Imre újbudai polgármestert arra szólította fel, kérjenek bocsánatot minden édesanyától.

2024. szeptember 23. 13:44

Nyitókép: Dúró Dóra Facebook-oldala

„Szintet lépett a családellenes propaganda, a Mi Hazánk átragasztotta” – írta közöségi oldalán Dúró Dóra. A politikust az a plakát zavarta a leginkább, amely elmondása szerint „az anyaságot többek közt a lebutulással és a piszkos ruhával azonosítja”, és egyben a gyermekvállalás ellen is kampány. Dúró továbbá úgy véleledik, hogy

az Arc-kiállítás „deviáns propagandát” is felvonultat.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője bejegyzésében arról is írt, hogy „miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy 

a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás”

Pozitív szavak kerültek a plakátra

A képviselő azonban ezt nem hagyta annyiban, és átragasztotta a plakátot pozitív szavakkal, például gondoskodás, szeretet, áldás, jövő. 

Dúró Dóra a posztot azzal zárta, hogy a kiállítást megnyitó Karácsony Gergely főpolgármestert és László Imre polgármestert arra szólította fel a Mi Hazánk nevében, hogy határolódjon el a plakát tartalmától, és kérjenek bocsánatot minden édesanyától.

Az akcióról szóló bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. szeptember 25. 21:08
A nyolcadikosoknak megmutattam az anyaság elleni plakátot. Teljes volt a felháborodásuk, kicsit kinyílt a szemük, nőtt a képességük, hogy észrevegyék a mocskot.
Geza2
2024. szeptember 23. 20:38
Az eredeti plakát is hazugság volt, és a leragasztott is az. A valóság valahol a kettő között van. Éppen azt becsüljük az anyákban, hogy felvállalják az anyaság nehézségeit. Emellett persze az anyaság örömeiben is részük van. Egy férfinek felbecsülhetetlen érték egy olyan feleség, aki gyerekeket szül, és gondoskodik is róluk. Annak ellenére, hogy valóban nyomot hagy a testén a több gyerek.
Nimril
2024. szeptember 23. 20:09
Ez a paradicsom geci nagyon aktívkodik a poszt alatt. Csak nem ideget talált a plakát? ;) :) Rossz emlékek? A kurva anyád dobott ki? :)
Nimril
2024. szeptember 23. 20:00
Az ilyen aljas gecinek is volt anyja. Vajon ő mit szólna ezekhez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!