Hont András üzent a listázó Magyar Péternek: „Én zsidó vagyok!”

2024. június 10. 23:08

A publicista szerint az „új Megváltó aktuális szórakozása”, hogy felekezeti alapon listázza az ATV munkatársait.

2024. június 10. 23:08
null

Hont András Facebook-posztban reagált Magyar Péter korábbi bejegyzésére, amelyben az ATV-s botránya után „felekezeti alapon” elkezdte listázni a televízió munkatársait.

Ezt is ajánljuk a témában

„Amint látom az új Megváltó aktuális szórakozása, hogy felekezeti alapon listázza az ATV munkatársait. Szerintem ne álljon meg itt, hanem az ilyenkor szokásos ritmusnak megfelelően a faji regisztrálással folytassa. Velem ne kelljen fáradnia, segítek neki: én zsidó vagyok!” – fogalmazott bejegyzésében a publicista.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lmadarasz
2024. június 11. 22:40 Szerkesztve
Miért van az, hogy magukat minden fölött lebegőnek képzelő és mindent kristálytisztán megítélni tudó emberek, bizonyos körülmények között a szövegértés és értelmezés legalapvetőbb törvényszerűségeiről is megfeledkeznek és saját agendájuknak megfelelően bármit képesek bármibe belemagyarázni? Amikor a téma egy média orgánum tulajdonosának a kiléte, és az ő személyének a befolyása az adott orgánum működésére, akkor igenis van helye megemlíteni azt, hogy az adott orgánumnál dolgozók (nem is név szerint említve, csupán a beosztások szerint!!) annak a szervezetnek a tagjai, amelyik szervezet feje tulajdonképpen a munkaadójuk is. Ráadásul mindez egy olyan szervezeti és működési körülmények között létező szervezet/egyház, mint amilyen a Hit Gyüli. Nyilván mindenki érti, hogy itt nem vallási alapon történő listázás, kiközösítés történik, hanem arra hanzik el ellenérvként, hogy a tvnél dolgozók a tulajdonostól függetlenül végzik a munkájukat. De nyilván megéri tenni a hülyét. Ugye Bandi?
2024. június 11. 19:45 Szerkesztve
At a tény, hogy Magyar Péter fideszes volt, de már nem az, bizonyítja, hogy a Fidesz egy öntisztuló párt. Most már nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó. Az nem vitás, hogy MP pszichopata, söt sociopata. Az eddigi védett környezetében ez talán nem tünt fel. Hogy akar ez a nyikhaj az unióban valakivel tárgyalni? Egy hét alatt elterjed róla, hogy egy beképzelt, eszelös, bunkó. Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj.
Palatin
2024. június 11. 19:42
Az odáig szuper, hogy Magyar Péter a DK-t és a Momentumot kukázta. De ha az unióba rosszúl viselkednek, akkor majd ök lesznek kukázva. MP megtette a jószolgálatot a Fidesznek. Magyar Péter akkor is egy zsákutca lesz, ha "remekelt" vasárnap. A szavazatokat az igéreteire kapja, amivel a követöit elcsábította, de szállítani ne fog tudni semmit, és nem is akar. Hogy a tojás záp, azt el lehet mondani néhányszor, de az emberek majd várni fogják a friss tojást, és az MP-töl biztosan nem fog jönni. Brüsszelben akar selyemfiúként lébecolni, luxus gázsiból luxus-életet élni. Személyes bosszúból, ill. megélhetési célból csinálja az egészet. A Fidesz konyháján jól elvolt Petike, de megvonták töle az eltartást. És egy úrifiú, aki rühell dolgozni, az hova megy? Hát a politikába. MP egy olyan rosta, ami elválasztja az ocsút a búzától, azzal, hogy ö lecsapolta magához az ocsút, a zaccot. Fellépésének az a "haszna", hogy láthatóvá tette ezt a 20-25%-nyi, manipulálható, politikailag éretlen réteget
Palatin
2024. június 11. 19:41
Az nem vitás, hogy MP pszichopata, söt sociopata. Az eddigi védett környezetében ez talán nem tünt fel. Hogy akar ez a nyikhaj az unióban valakivel tárgyalni? Egy hét alatt elterjed róla, hogy egy beképzelt, eszelös, bunkó. Ha elöre akarunk jutni, akkor nem egy ilyen Magyar Péter féle szélhámos, skizofrén, vándorprédikátor csodabogarakra van szükségünk, hanem két néptöl kell (sokat) tanulnunk. A zsidóktól meg kell tanulnunk, hogy ha összetartunk, valamint komolyan vesszük és képezzük saját magunkat, akkor túl fogunk élni még ellenséges környezetben is. A zsidók több ezer éves története ennek a lehetöségét bizonyítja. Az elsö dolog, amit el kell érnünk, hogy a magyar ellenzék, ne legyen a magyarok ellensége. Ez már egy óriási lépés lenne elöre Kinától meg kell tanulnunk, hogy szorgalommal, kitartással, jó hazafiként, szakmailag, tudományosan képzetten, okosan kooperálva és kommunikálva másokkal gazdaságilag folyamatosan elöre tudunk jutni. MAGYAROK, VEGYÜK VÈGRE KOMOLYAN MAGUNKAT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!