Jellemző a reakció: indoklás helyett idézés!

2019. augusztus 22. 17:57

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

Többek közt az ilyenek miatt van szükség arra, hogy visszavegyük Terézvárost a Fidesztől.

„Még július végén tartottunk közös sajtótájékoztatót a Párbeszéd Magyarországért politikusával Hassay Zsófia VI. kerületi fideszes polgármester budai villája előtt.

Temesvári Szilvia arról beszélt, hogy vagyonnyilatkozatai alapján nem értjük, Hassaynak miből sikerült egy ekkora házat vásárolnia, ezért vagyonnyilatkozat-vizsgáló bizottság összehívását kezdeményeztük.

Én a konkrét eset kapcsán az átláthatóság fontosságáról beszéltem – arról, hogy a demokrácia működéséhez szükséges alapvető bizalom fenntartásához szükséges általában az önkormányzat költségvetésének és speciálisan a polgármester jövedelmi viszonyainak teljes átláthatósága.

Bár sajtótájékoztató miatt erre nincs jogi lehetőség, mégis eljárást indítottak ellenünk gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Úgy tűnik, a terézvárosi Fideszt érzékenyen érinti a téma. Többek közt az ilyenek miatt van szükség arra, hogy visszavegyük Terézvárost a Fidesztől: október után a kerület polgármestere Soproni Tamás lesz, és minden gyanús ügyet ki fognak vizsgálni.

Jellemző a reakció: indoklás helyett idézés!

A mi válaszunk csak egy lehet: Hassay helyett Soproni Tamást!

(Utólagos betoldás: persze ez nagyrészt feltételezés – a szabálysértési idézésben csak azt jelölték meg, hogy a megsértettem a gyülekezési jogot – azt nem kötelező megjelölni, hogy mikor és hol tettem ezt. Nem nagyon tudtam másra gondolni, amiben a második kerület az illetékes, illetve Temesvári Szilvia is kapott idézést – ebből következtettem egyelőre csak arra, hogy ez lehet a sajtótájékoztató lehet az ok.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu:8080/trackback/153704

Ajánljuk még a témában