<![CDATA[mandiner.hu - Wittner Mária]]> http://mandiner.hu/tag/wittner_maria/ hu-HU <![CDATA[Wittner Mária (Képmás): Az igazságot ki kell mondani!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ervin (PolgárPortál): Szegfűből krizantém?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Életre ítélve – A kommunizmus áldozatainak emléknapja New Yorkban]]> Február 25., a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából New Yorkban levetítették az áldozatok tiszteletére készült Életreítéltek című dokumentumfilmet, amelyet közönségtalálkozó követett a fiatal rendezőkkel, akiket a Mandinernek is sikerült megszólaltatni. Balogh Gábor tudósítása New Yorkból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Ez már nem Szovjetunió, ez Oroszország” (videó)]]> Az Index az oroszbarát hangokat vágta össze Putyin budapesti látogatásával kapcsolatosan.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Ahol a hősöket nem felejtik, ott mindig lesznek újak!” – emlékezés '56 hétköznapi hőseire (videó)]]> Az 1956-os Emlékbizottság a forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára készített videót a pesti srácok helytállásáról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Emléktáblát avattak a Corvin közben a lengyel-magyar kapcsolatok tiszteletére]]> Az 1944-es varsói felkelés és az 1956-os magyar forradalom lengyel-magyar kapcsolatainak emléket állító táblát avattak szerdán a Corvin közben. Sára Botond józsefvárosi alpolgármester szerint a migrációs helyzet is rámutatott a két nép barátságára. Wittner Mária arról beszélt: a két nép barátságát se a kommunizmus, se a szocializmus, se a globalizmus nem tudta megtörni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Zoltán (Népszava): Útszél és az árok]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jávor Benedek (Facebook): Esküszöm megveszem]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Mandiner): Képzelt párbeszéd Krassó és Wittner között − Velünk élő rendszerváltás X.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A székelyekért tüntettek Budapesten]]> A Hősök tere mintegy ötödét foglalta el a székely szabadság napján a székely autonómia mellett kiálló tüntetők tömege. Már a román kormány is érzi, hogy Székelyföld autonómiájának szelleme kiszabadult a palackból, hangzott el a demonstráción.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[garmr (A KARD): Moszkva nem Brüsszel, avagy a Fidesz morális Trianonja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikónak is ez volt az utolsó ülésnap]]> A következő parlament csak 199 fővel áll majd fel, így sokan búcsúznak a Háztól. A jövőben nem lesz képviselő Lendvai Ildikó, Pokorni Zoltán, Demeter Ervin és Wittner Mária sem.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Miklósi Gábor (Index): Igen Tisztelt Miniszterelnök Úr!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Stefka István (Magyar Hírlap): Ötvenhat elé]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dániel Péter (Facebook): Érdekes, izgalmas érzés egy elfogatóparancs árnyékában élni]]> [...] Bővebben!
Komment (241)]]>
<![CDATA[Dániel Péter Izraelben várja perének végét (videó)]]> A bíróság elfogatóparancsot adott ki Dániel Péter ügyvéd ellen, miután nem jelent meg perének legutóbbi tárgyalásán.
[...] Bővebben!
Komment (50)]]>
<![CDATA[Elfogatóparancs van érvényben Dániel Péter ellen]]> [...] Bővebben!
Komment (181)]]>
<![CDATA[Fábry Szabolcs (Polgár Portál): Forradalmár-típusok ]]> [...] Bővebben!
Komment (42)]]>
<![CDATA[Fidesz: A kormány megbecsüli a kommunisták által tönkretett családokat]]> [...] Bővebben!
Komment (49)]]>
<![CDATA[Együtt-PM: Bajnait lejárató kampány közpénzből?]]> [...] Bővebben!
Komment (56)]]>
<![CDATA[Dániel Péter (Facebook): Wittner fogja képviselni a libásokat a parlamentben]]> [...] Bővebben!
Komment (261)]]>
<![CDATA[Wittner képviseli a Hajdú–Bét-ügy károsultjait a parlamentben]]> [...] Bővebben!
Komment (52)]]>
<![CDATA[Wittner Mária perzsának tartja magát (videó)]]> Turáni vagy finnugor? – tette fel a kérdést a Képviselő Vágta, a legtöbb képviselő viszont inkább csak magyarnak tartotta magát.
[...] Bővebben!
Komment (72)]]>
<![CDATA[Wittner Mária sose szerette a matekot (videó)]]> Kormánypárti képviselőket kérdeztek arról, ők hogyan költenének el 13,5 milliárd forintot – ennyibe került ugyanis a Fradi stadionjának felújítása.
[...] Bővebben!
Komment (61)]]>
<![CDATA[Nemzetbiztonsági kockázat a kommunista múlt? (videó)]]> Ennek kapcsán kérdezte a NOL TV a kormánypártok képviselőit, akik nem voltak túl közlékenyek.
[...] Bővebben!
Komment (40)]]>
<![CDATA[Lenhardt Balázsnak van szíve (videó)]]> A NOL TV tesztelte a honatyákat.
[...] Bővebben!
Komment (75)]]>
<![CDATA[Wittner: Bocsánatkérés nélkül nincs megbocsátás]]> [...] Bővebben!
Komment (31)]]>
<![CDATA[Szijjártó: A hitüket a diktatúrában is megtartók példát mutatnak]]> [...] Bővebben!
Komment (48)]]>
<![CDATA[„Rugalmasan kemény gránitra” épült az Alaptörvény (videó)]]> Wittner Mária szerint elsőre nem lehet tökéleteset alkotni.
[...] Bővebben!
Komment (69)]]>
<![CDATA[Beintett és fasisztázott a bíróságon Dániel Péter (videó)]]> Dániel Péter szerint nincs becsülete Wittner Máriának, ezért nem illethette becsületsértő kifejezésekkel. Aki a nyilas magyar gárdának a zászlóanyja, és aki halálosan gyűlölködik a magyar parlamentben, annak nincsen becsülete – magyarázta az ügyvéd.
[...] Bővebben!
Komment (324)]]>
<![CDATA[Megúszta a börtönt Dániel Péter]]> [...] Bővebben!
Komment (55)]]>
<![CDATA[Balavány György (Balavány Poszt): Wittner Mária teológiája]]> [...] Bővebben!
Komment (162)]]>
<![CDATA[Fodor Gábor (Facebook): Wittner Mária hős]]> [...] Bővebben!
Komment (74)]]>
<![CDATA[Wittner: 1956 címerét soha ne adjuk át a hóhérok kezébe!]]> Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, 1956-os halálraítélt vasárnap Hódmezővásárhelyen rámutatott: az 56-os címer miatt nagyon sok ember végezte az akasztófán, s ma „hóhéraink akarják kisajátítani a vörös csillag helyett”.
[...] Bővebben!
Komment (278)]]>
<![CDATA[Módosítóval tiltanák a Népszabadság nevét?]]> Egy kormánypárti képviselők által benyújtott módosító indítvány tiltaná többek között a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerrel közvetlenül összefüggésbe hozható nevű sajtótermékek kiadását, így névváltoztatásra kényszerülhet a Népszabadság és a Népszava is – állítja az FN24.
[...] Bővebben!
Komment (74)]]>