<![CDATA[mandiner.hu - vélemény]]> http://mandiner.hu/tag/velemeny/ hu-HU <![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): De hát tudtuk...]]> Minden egyes migránspárti, bevándorláspárti politikust, nem kormányzati szervezetet, idióta „jogvédőt” oda kellene ültetni a vádlottak padjára, a gyilkosok mellé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebes György (Népszava): Memóriazavar]]> Kubatovék mindenkit hülyének néznek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar Kétfarkú Kutya Párt (Facebook): Megkezdődött a budapesti vizes vb]]> Az autós versenyszámokkal megkezdődött Budapesten a vizes vb.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga György (168 Óra): Versenyképességi fordulat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ruzsbaczky Zoltán (Magyar Nemzet): Martin Schulz? Komolyan?]]> Kis túlzással elmondható, hogy a nemzetköziségben ugyanannyira bízó Martin Schulz ebben a koordináta-rendszerben mindössze egyfajta fapados Angela Merkelként képes megjelenni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Joób Sándor (Index): Balog Zoltán levelére]]> Levelét ezekkel a kommentárokkal teljes terjedelmében közzétettük.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Agent Ungur (Mandiner): Terror és iszlamizmus: nézzünk végre szembe a valósággal!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter (hvg.hu): Perre mentem, mire mentem?]]> A kártérítést kifizetik a közpénzből (értsd: állami hirdetéseken keresztül a médiumokhoz folyatott adóforintokból) a propagandista meg éli az életét.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balog Zoltán (Facebook): Levél az Index újságírójának]]> Tisztelt Joób Sándor! Ön a tegnapi napon méltatlan és méltánytalan akciót folytatott ellenem, melyet egy manipulált riportban tett közzé, s ebbe belekeverte munkatársaimat is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gágyor Péter (Mandiner): Rohanunk a forradalomba? – Civilizációnk identitászavaráról]]> Minden oké, és ez örökre így is marad – hihettük sokáig. Most viszont Európa valóban fokozódó identitászavarban vergődik. Szavaink már nem azokat a fogalmakat jelentik, amiket eredetileg takartak. Így haladunk identitászavaros Európánkban egyenesen a káosz felé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rostás Szabolcs (Krónika): Üzenjük Bukarestnek!]]> Borítékolható például, hogy Románia teljes erőbedobással lobbizik majd az ellen, hogy uniós jogalkotás kezdődjön az európai kisebbségvédelemről.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bogár László (Magyar Hírlap): Magyar Macron? 3.]]> Az elmúlt hét év során Orbán Viktor arra tett és tesz kísérletet, hogy a „globalo-gazdi” számára világossá tegye, a kettős követelményt csak akkor tudja tartósan teljesíteni, ha bizonyos pontokon engedményeket kap.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Máté T.): A Rolex összehozza a libbalt]]> Van olyan, amiben nem utálja egymást egy MSZP-s, DK-s, Együttes vagy Párbeszédes képviselő? Tegnap kiderült, van.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ervin (Magyar Hírlap): A Soros-jugend kettős mércével mér]]> Amikor a civilek működésének megkönnyítéséről szóló törvényt módosította a parlament, akkor a Jobbik tartózkodott, a többi ellenzéki frakció pedig nemmel szavazott.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Magyar Hírlap): A gyűlölet béklyója]]> Az ellenzék már csak azért sem győzhet, mert diktatúrát vezetne be.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Plankó Gergő (444): Visszatért a Twin Peaks, és nem kíméli a nézők agyát]]> Tudjátok, ki vagyok én? Én találtam ki itt mindent, nélkülem sehol sem lenne a tévékultúra, és megint meg fogom mutatni nektek!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hipszki László (ekultura.hu): Greg Keyes: Kriptaherceg I-II.]]> A 2004-ben debütáló első kötet után nem érdemtelenül vált pont ez a sorozat gyorsan a rajongók egyik kedvencévé, szinte instant klasszikussá külföldön.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Letya (Könyvek, ahogy én látom): Fedina Lídia: Virokalipszis]]> Fedina Lídia érdekes kérdést feszeget a regényében. Mégpedig azt, hogy az emberiség meddig képes elmenni, hogy megvédje magát a külső behatásokkal szemben?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz (Közlemény): Megdöbbenéssel értesültünk a fiatalok elleni terrortámadásról]]> Még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bauer Tamás (hvg.hu): A kampány profi, az üzenet hamis]]> Ha korábban arra jutottunk, hogy a magyarországi bérek összhangban vannak a magyar gazdaság teljesítményével, akkor ezt most ki kell terjesztenünk a nyugdíjakra is.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Joshua Davis (Wired): Válasszunk meg egy MI-t elnöknek!]]> Ma még abszurdnak tűnik, de a jelen trendjei alapján elképzelhető, hogy egyszer mesterséges intelligenciát választunk meg elnöknek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csécsi László (Magyar Nemzet): A kormány szívügye]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kálmán Attila (Kettős Mérce): Már csak a terv hiányzik a tüntetésekből]]> Kérdéses, hogy meddig tart ki a lendület, mert parlamentáris demokráciában pártok nélkül eredmény is nehezen lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt (Magyar Idők): Körteformák, homokozók]]> Az Úristennek se fogy el a kormánypártok tábora, hát ebbe tényleg bele lehet bolondulni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bunford Gerda (Mozgástér): Lukácsi, a ballib evangélista]]> Az árulók kenyere jobbára keserű. Ezt majd Lukácsi Katalin is megtanulja idővel.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balogh Gábor (Alfahír): Meddig tűrjük még az ellenzéki terrort?]]> Hollik a demokráciánkat fenyegető legsúlyosabb veszedelmet, a Momentum elnökének az Origo szerkesztőségében folytatott erőszakos ámokfutását a tudományos szocializmus igényességével részletezi és elemzi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán János Dénes (Magyar Idők): A Momentum-szoftver]]> Mitől szerethető például Fekete-Győr András? Az istennek sem találok benne semmit, ami megragadna. Egy koravén nyikhajt látok, aki olyan jakobinus magabiztossággal jár-kel, mintha nem a tojáshéj lenne a fenekén.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zárug Péter Farkas (Demokrata): Agresszorok Kávéháza, avagy a magyar Godwin-kör vitája]]> A TASZ és a civilek célja az volt, hogy Bayert szembesítsék azzal, hogy lehet-e ilyen durva álláspontokat, véleményeket képviselni a médiában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer András (Facebook): Magyarország nem áll ki a palesztinok jogaiért?]]> Ki fog kiállni a felvidéki, kárpátaljai és erdélyi magyarok jogaiért, a székelyföldi autonómiáért?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Leslie Mandoki (Frankfurter Allgemeine Zeitung): Ma már német vagyok]]> Színes, toleráns Európát szeretnék.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer András (Facebook): Andy G. nem bír leállni]]> Újra feljelentett, a bíróság újra megszüntette az eljárást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alföldi Róbert (Nyugat.hu): Itt a teljesítmény semmit sem számít, csak a párttagkönyv]]> A magukat gerinces hetero macsónak gondoló képviselők miért döntenek úgy, hogy nem döntenek, és miért nem képesek döntéseikért felelősséget vállalni? Interjú.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[George F. Hemingway (888): George Soros egy rendkívül intoleráns ember]]> Soros egy rendkívül káros tevékenységet is folytat, ami véleményem szerint egy akarnok tevékenysége. Soros a saját világnézetét rá akarja tukmálni azokra is, akik ezt nem különösebben szeretnék.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dévényi István (Válasz.hu): Magyarázzuk el az ellenzéknek, miért fog ismét nyerni a Fidesz]]> Nem véletlenül vannak a Mesterházy Attilák és Gyurcsány Ferencek a rendszerben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vajna Tímea (Blikk): Nagyon örülök, hogy Andy elenged]]> Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ungár Péter (24.hu): Milliárdokat örököltem, gazdag ember vagyok, és ez felelősséggel jár]]> Az ember nem választja meg, hogy hová születik. Ahová én születtem, az sok privilégiumot jelentett az életben, és felelősséggel is jár. Ennek megfelelően próbálok élni. Interjú.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Galló Béla (Mozgástér): Egy józan cionista]]> Antiszemita-e az, aki Soros György ilyen vagy olyan tevékenységét kritizálni merészeli?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[László Zoltán (SFmag): Ben H. Winters: Földalatti légitársaság]]> Az Utolsó nyomozó-trilógia szerzője magasra tette a lécet, így aztán alternatív történelmi regényében biztosra megy: amit lehet, megtart a sikeres hozzávalókból.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Takács Gábor (Próza Nostra): Robert Jackson Bennett: Pengék városa]]> Most végre azt éreztem, hogy a szerző el akart nekem mondani valamit a történetével, a konfliktus és a végkifejlet elválaszthatatlanul összefügg a háttérvilággal és a szerző által képviselt gondolatokkal, amik itt sokkal összetettebbek, mint az előzménykötetben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Desrix (Geekz): Cinda Williams Chima: Lángvető]]> Azt mindenképp szükségesnek érzem leszögezni, hogy sikerült mellényúlnom: a Lángvető kőkemény young adult fantasy, én pedig öreg vagyok már ehhez a szarhoz, de nagyon.
[...] Bővebben!
]]>